Å hvile seg i form

photofy

#oslomaraton #branok #lalifestyle

Jeg har trent hele livet, men det trenger ikke bety at jeg aldri feilberegner. Tvert imot. Det er fort gjort å bli ivrig på treningen og overdrive slik vi også kan gjøre på andre ting her i livet. Men ingenting bør overdrives og det samme gjelder med trening. Noen er selvutnevnte treningsnarkomaner. Ikke et positivt ladet ord lenger i mitt øret, men kanskje det er det for noen andre. Avhengighet er sjelden sunt. Det er viktig å kunne la være noen ganger også. Selv har jeg til tider vært altfor ekstrem og det kan fungere i korte perioder, men en del av min livsstilsfilosofi er at vi får bedre varige resultater om vi har en bedre balanse i vår livsstil. Derfor er jeg i utgangspunktet i mot ekstreme dietter med mindre du har satt deg et spesifikt mål som det er viktig for deg og nå og du går tilbake til en mer balansert livsstil når målet er nådd. Vi har IKKE godt av å leve på kcal underskudd over for lange perioder da det sliter på både kropp og psyke. Når hjernen får for lite næring kan du risikere å bli psykisk syk og deprimert og det er det virkelig IKKE verdt. Det hører på ingen måte sammen med en sunn og balansert livsstil som gir deg økt livskvalitet og hverdagslykke hvilket jeg er mer opptatt av.

Relaxe

#hverdagslykke #hverdagsluksus #metime #branok #lalifestyle

Jeg kommer nettopp fra en uke ferie i Spania hos min far og da jeg trente benkpress i dag fikk jeg virkelig bekreftet at det jeg skriver om her virkelig stemmer. Dette er SÅ viktig. Petter Nortug skriver også om det på sin instagram. Hvile er like viktig som den harde treningen. Og i påskeferien har jeg hvilt meg i form. Mye grunnet min kjæreste som er streng med meg og setter grenser når jeg blir for ivrig. DET er  kjærlighet! Så jeg takker min kjære for at jeg i dag slo rekord i benkpress med 55 kg. Shit, jeg er på advanced nivå! Og jeg er overbevist om at dette er fordi jeg tok det med ro i påsken og fokuserte på avkoblende løpeturer med herlig musikk på øret langs beachen og hvile med mennesker jeg er glad i.

Daddysgirl

#daddysgirl

Så husk å legge inn hvile i deres kalender like mye som hardtrening folkens!

Balance is something you gotta practise your whole life, but balance IS the key to success!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *