Feliz Año Nuevo !

DSC_0051_minibilde.CROP

 

WOW! Etter en stund uten sosiale medier på ladestasjonen hos far i spania har jeg landet og innsett hvor fantastisk dette året har vært! Jeg var så sliten når jeg kom hit at jeg faktisk har sovet 10-12 timer hver natt. Kanskje ikke så rart når jeg ser tilbake på alt jeg har fått tid til i løpet av 2014.

Snakk om å sprenge grenser! Det er helt rått hvor mye spennende som har skjedd! Jeg føler meg  utrolig heldig. Jeg er så takknemmelig for alt jeg får oppleve og for alle de vakre og rause menneskene jeg har fått lov til å møte på veien dette året. Herregud, tenk at jeg har hatt med meg 60 damer på treningsreise, LA Lifestyle har hatt 30 damer på «Stay Fit» kurs. Jeg har holdt foredrag og mange takker meg for at jeg skrev boken «Bra Nok! Så utrolig rørt jeg blir <3  Jeg ble valgt til å fronte et av verdens største treningsmerker PUMA sin womans training Forever Faster kampanje som vi gjorde i samarbeid med XXL. Helt klart den kuleste shooten jeg har gjort i løpet av min karriere. Kjempestolt av den kampanjen vi skapte sammen!

Jeg har hatt ca 13 utenlandsreiser i løpet av året hvorav 4 av de var treningsreiser. Dette året har jeg vært i Miami på seminar med Dani Johnson, hos min far i Spania flere ganger, ledet turer til Kroatia, Mallorca og Dubai. Jeg var så heldig å få reise til en av mine drømmedestinasjoner Mauritsius hvilket var en opplevelse jeg aldri vil glemme.  Jeg var på shoot for PUMA i Hamburg og jobbet med et superproft team. Det var SÅ gøy!

Jeg har fått jobbe med mine fantastisk herlige kunder hver uke som gir meg så enormt mye glede og stor følelse av verdi i mitt liv. De resultatene vi skaper sammen føles så bra! Noen har deltatt i ritt, noen i triathlon, noen har gått ned i vekt og gått igjennom store endringer i livet sitt. Noen har kommet seg opp på beina etter å ha flydd på veggen og andre har fått bedre selvfølelse og blitt mer selvsikre og målbevisst. Jeg er veldig stolt av de alle sammen 🙂

Jeg kjøpte meg endelig leilighet i år! STORT skritt og jeg er SÅ stolt over å ha klart dette uten å være avhengig av mine foreldre. Ikke at det ville spilt noen rolle om jeg fikk det. De er jo heldige de som har foreldre som kan hjelpe, men jeg har måttet bygge opp mitt eget selskap og klare meg selv. Jeg har ingen rike foreldre som kan kjøpe leilighet til meg. Jeg er utrolig takknemmelig for min far og alle som hjalp meg å pusse opp leiligheten. Uten disse fantastiske menneskene ville ALDRI timeplanen gått opp. TUSEN TAKK <3

Jeg har løpt maraton! OMG! Det hadde jeg ALDRI trodd jeg skulle gjøre! Jeg har gjennomført et sprint triathlon med Team LA Lifestyle! Et av høydepunktene uten tvil! for ikke å snakke om treningen opp i mot det med masse latter og fjas på snap med alle som deltok! Damn, så fokusert vi var på slutten! Det var det å være en gjeng sammen som gjorde at det var så utrolig gøy! Vi var en jentegjeng på Besseggen og vi har vært på hytteturer og spaweekend på Norefjell Quality hotell og Vestlia Resort.

Gått kurs  met Atlethic Performance Menthorship fase 1 har jeg også gjort!

Jeg har garantert glemt noe som jeg kommer på etterpå, men dette er da mer enn nok spør du meg 😉

Dette er ikke et innlegg for å skryte av alt jeg har oppnådd, men jeg er FAKTISK veldig stolt og det synes jeg man skal få lov til å være. Det er viktig å glede seg over mål man når og fine ting som skjer i sitt liv!  Jeg hadde aldri greid det uten de herlige menneskene jeg har rundt meg som støtter meg og er der for meg både på gode og dårlige dager. Noen mennesker har fått en helt spesiell plass i mitt hjerte dette året og jeg gleder meg til reisen videre.

Tenk at de holder ut med meg! Jeg er heldig! <3

Jeg skriver dette innlegget for å inspirere dere og vise at det er mulig og ikke minst for å takke alle som har heiet, liket og gitt meg positiv energi i 2014. I 2015 er det deres år! ALT er mulig om dere bare vil det sterkt nok! Husk at vi lever antagelighvis bare en gang og du kan skape det livet DU vil leve!

Jeg ønsker dere alle en god helse, glede, latter og suksess i den form du ønsker oppnå suksess i livet ditt!

Godt nyttår! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *