I <3 SPAIN

Grilling

 

Jeg landet nettopp i spania og min snille far serverte deilig grillmat. Herlig å bli litt skjemt bort av far og få lov til å være jente og ikke en hardworking kvinne hele tiden. Min far sier jeg har arvet arbeidsmoralen av han og det er jeg veldig takknemmelig for. Det var SÅ rett å reise hit på ubestemt tid. Jeg følte meg allerede bedre etter å ha vært her sist.  Min far er så ekstremt laidback og sier ikke så mye.  Derfor blir det som å ha alenetid og er det noe jeg har stort behov for er det akkurat det.

Det er så digg å ha et fristed hvor jeg kan være fri og senke skuldrene. Her lader jeg batteriene mine.  Det er sprøtt hvor mørkt og trist det blir i Norge på denne tiden av året. Jeg merker at jeg får mer energi med en gang jeg kommer til spania. Dessuten er folk mer openminded og jeg hadde jo knapt landet før jeg var overøst med komplimenter. Sprøtt hvor mye energi det gir! Feels good 🙂 Vi nordmenn burde bli flinkere på å skryte av hverandre!

Jeg merker at Norge og spania er på to ulike steder i forhold til hvilke verdier folk har. I Norge opplever jeg at mange folk er veldig materialistiske og at penger er alt for dem, mens mine venner her i Spania er mer opptatt av kjærlighet, familie, samhold, utvikling og helse. Det passer meg perfekt 🙂

Jeg kjenner at jeg blir mer meg selv og finner tilbake til mine kjerneverdier med en gang jeg kommer hit. Det er fort gjort å miste fokus i Norge med det hektiske samfunnet vi lever i hvor mennesker forsøker å påvirke deg til  å bli noe du ikke er ofte.  

Mine venner her er mer takknemmelige for hva de har og de får fram det beste i meg. De påvirker meg i positiv retning. Man blir jo som de man omgåes.  

Noen av vennene mine er arbeidsledige og de depper ikke av den grunn. Tvert imot. De er i kjempegodt humør. Litt annerledes enn en del nordmenn som sutrer fordi de ikke har en spesifikk luksus bil eller fordi de har kun 200 000 kr på konto. 

This life is great!! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *