HVORDAN NÅ DINE NYTTÅRSFORSETT?

FLIPPDEKK

Treningssenterne er stappfulle i januar og på sosiale medier kryr det av mennesker som stolt poster bilder av sunne retter og seg selv på trening.

Mange starter året med et ønske om å klare å gjennomføre en livsstilsendring eller og klare gjennomføre flere av sine nyttårsforsetter.

Desverre er det få som klarer å gjennomføre målene de setter seg.

 

I 2007 viste en studie fra universitetet i Bristol at 88 % av dem som setter seg nyttårsforsetter, bryter dem.

 

Etter et par måneder er det ikke lenger kø på treningsstudioene. Selv brenner jeg for å inspirere til en sunnere livvstil og som livsstilsrådgiver skulle jeg ønske at flere klarte å gjøre små endringer som skapte varige endringer for økt livskvalitet.

Trening har alltid vært en del av hverdagen min. Det er viktig for meg å ha en indre og ytre balanse og treningen gjør at jeg er mer rustet til å takle livets utfordringer.

Jeg trener ikke fordi jeg må, men fordi jeg elsker trening.

Før du skal sette deg mål er det viktig at du tenker over hva som er realtistisk i forhold tilt id, motivasjon og hvilket nivå du er på i dag.

Jeg anbefaler deg å ha delmål som gir deg mestringsfølelse. Det er psykologisk bevist at mestring gir økt selvtillit og dermed får du samtidig en bedre mental helse enn om du skulle sette deg mål du aldri klarte nå. Ja, det langsiktige mallet bør gjøre at det bruser litt i blodet ditt og det bør være utenfor din komfortsone, men samtidig bør det være realistisk å gjennomføre.

 

Evaluer de gangene du har forsøkt tidligere. Aldri begynn der du sluttet. Jeg anbefaler deg en myk start for så og øke gradvis treningsmengden endringer i kosthold og livsstil generelt. Husk at du skal klare å leve slik for resten av livet! Planlegg ukene dine og ha faste treningsdager.

Sett mål for din egen del og ikke bry deg om hva andre gjør. Den viktigste personen å glede i ditt liv er deg! Om du er glad ustråler du positive energi og det gir deg mange muligheter.

Målet du setter må være viktig for deg og nå! Så sett et mål som er Bra Nok for deg! Om du virkelig vil noe sterkt nok er det mulig!

Husk at den beste treningen er den det faktisk blir noe av!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *