DU BLIR SOM DE DU OMGÅS

124325-Picture+Quotes+Worth+Sharing

 

Det er veldig mange perfeksjonister og «flinke piker» som tar kontakt med meg og ønsker at jeg skal være deres personlige trener. Siden mange mennesker har tillit til meg har jeg de seneste årene fått et innblikk i hva som skjuler seg bak fasaden til mennesker med ulik status og personlig mener jeg at det finnes ingen perfekte mennesker. Ja, du kan leve i troen på at den personen du ser opp til ikke har dårlige dager og du kan drømme om å bli som vedkommende. Men hva du ser er ikke alltid den fulle og hele sannhet.

I starten ble jeg sjokkert over å høre om all elendigheten som skjuler seg bak fasaden i menneskers perfekte liv, men nå har jeg bare slått meg til ro med at de fleste mennesker lever et slags dobbeltliv og ønsker å vise seg fra sin beste side.

Men en ting som gjør meg bekymret er mennesker som lar seg påvirke av reklame og det de leser i aviser og ikke lever sine egne verdier og lytter til sin magefølelse. Hvert menneske velger jo selv hvordan de vil leve og vet selv best når de er mest lykkelig. Hva man leser i avisen er da ikke fasitsvaret. Vi selv sitter med fasitsvaret for hva som er Bra Nok! for oss!

IKKE la deg påvirke! Du velger selv hva du ønsker å eksponeres for og hvilke mennesker du ønsker å la deg påvirke av. Selv har jeg sluttet å se TV, leser sjelden aviser, jeg begrenser min tid på sosiale medier. Jeg velger selv hva jeg ønsker å fylle mitt liv med. Ta kontroll! Du blir påvirket enten du vil eller ikke, så legg ting til rette så du blir positivt påvirket!

Når jeg hører en kvinne si » Jo eldre man blir jo mer kremer må man jo bruke» blir jeg bekymret.. For alle disse kremene er jo svindyre og blir man hektet på dette kan man etterhvert få økonomiske problemer. Jeg var en gang på en konsultasjon hos en hudspesialist og ble anbefalt å kjøpe kremer for 10 000 kr. Jeg var HELT sjokkert! Jeg må innrømme at jeg følte at hun var mer opptatt av å tjene penger på meg enn å hjelpe meg. Og nettopp derfor handler jeg aldri hos vedkommende igjen.

Og tenk om en ung jente som ikke ser hvor vakker hun er hadde kommet til den samme hudspesialisten og fått beskjed om at det var dette hun måtte gjøre for å få perfekt hud. Hun som foreslo det skal ha baller for at hun turte og forsøke selge meg kremer til 10 000 kr! Det er garantert noen som ikke klarer si nei.  I tillegg sa denne hudspesialisten at jeg måtte jo investere og jobbe for det akkurat som mine kunder gjør med trening. Vet du hva..  Kremene er sikkert kjempebra og hun som anbefalte er helt sikkert dyktig, men for meg blir det for dumt. Jeg tror i mange tilfeller at mange i skjønnhetsbransjen spiller på kvinners lave selvfølelse. Dette er noe jeg synes er HELT forferdelig!!

Jeg har jobbet med kvinner og menn fra 18-60 med ulik bakgrunn de siste årene og jeg vet hvor mye det indre og ytre henger sammen. Når mennesker opplever traumatiske ting i livet sitt som skilsmisse, mister jobben, økonomiske problemer osv har jeg erfart at vi blir mer opptatt av utseendet vårt. Ofte kommer folk til meg for å gå ned 5 kg jeg ikke ser de har. Det er ofte mentalt. Det indre dialogen er ikke like positiv som den er når de er mer i balanse.   Som regel ligger det alltid en historie bak og det er ikke alltid mennesker klarer å se hvor fine de er om de er slitne. De trenger f.eks ikke å bruke 10 000 kr på skjønnhetsprodukter for å føle seg bedre, men mange tror det!

Jeg sverger til det enkle.  I de fleste tilfeller mener jeg det fungerer godt med fysisk og mental trening. Selv har jeg fokus på mestring , treningsglede og balanse. De gangene jeg føler det blir for mye fjerner jeg stress og press fra min kalender og gjør kun det jeg MÅ. Og hva du MÅ gjøre avhenger av målet ditt og dine verdier.

Selv føler jeg at jeg har et ansvar og jeg ønsker ikke å tjene penger på andres elendighet. Derfor sier jeg rett ut hva jeg mener og om noen som egentlig ikke har behov for det ønsker  en ekstremdiett kan de gå til en annen personlig trener. Jeg er opptatt av helsen til mine kunder og at de skal oppleve mestring og føle indre og ytre balanse.

Hold deg unna mennesker som gir deg følelsen av og ikke være bra nok!

Jeg er opptatt av at mine kunder skal oppleve god livskvalitet og føle at de er bra nok i mange år framover <3

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *