Takk for at vi fikk muligheten til å gi bort 50000 kr til MOT!

Foto: Tv2 / Meg, Klaus Sonstad og Sølvinner på VM i bryting Stig Andre Berge

Mandag konkurrerte vi i familieduellen og dette var noe av det gøyeste jeg har vært med på. Det var utrolig herlig å tilbringe en hel dag med mennesker jeg er glad i og bare leke. Masse latter og fjas og nada alvor. Vel, litt alvor var det jo. De som gikk av seieren kunne jo vinne 50000 kr som vi kunne gi til et veldedig formål. Da Stig Andre Berge sa at han ikke var så glad i å tape kjente jeg at jeg ble veldig motivert 🙂

Stefar og jeg har mange likhetstrekk. Han er tidligere Norgesmester i sprint og sterkt engasjert i Norges friidrettsmiljø. Han har et stort konkurranseinnstinkt og er en mester i quiz. Han gledet seg enormt til dette og jeg digger at han er så sporty og leken. Utrolig kult av han å bli med! Stort å få dele denne opplevelsen sammen.

Jon og jeg har kjent hverandre i åresvis og han er jo kjent med showbiz. Min venninne renate debuterte på TV for første gang og jeg var så utrolig imponert over hvor selvsikker og rask i replikken hun var. Dette var altså SÅ gøy!

Opplevelser som dette gir herlig adrenalin som bruser i blodet og sirkushesten i meg koser seg i manesjen. Herlig med litt press og konkurranse i ny og ne. Må innrømme jeg følte jeg måtte rette meg opp litt ekstra i ryggen og skru opp den mentale innstillingen mens jeg gikk inn i mitt alterego da vi skulle konkurrere mot en tidligere sølvvinner i bryte VM! Hehe..

Det funka! Sammen var Familien «Øien» dreamteam. Vi hadde det først og fremst kjempegøy og det skapte resultater. Vi vant! Og det betydde enormt mye for meg å kunne få gi 50000 kr til nettopp MOT!

For er det noe jeg er opptatt av så er det akkurat det MOT jobber for.

Ja til frihet og respekt for ulikheter!

NEI til mobbing!

Dette er noe av det feltet jeg er mest opptatt av å kunne bidra med å gjøre en forskjell på!

Tusen takk for muligheten <3 Jeg sov veldig godt i går!

LA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *