Hvordan får du volum i håret?

lene_alexandra_oien_9_okt_2016_dsc_18928

Foto: John Andresen Makeup: Dajana Hår: Lene Alexandra..
Noen ganger er jeg spontan og som dere kanskje fikk med dere klipte jeg meg plutselig helt kort i fjor var det vel. Det var gøy der og da, men jeg må innrømme at jeg trives best med langt blondt hår. Heldighvis har jeg god erfaring med det beste løshåret på markedet Great lengths og jeg kjenner de som distribuerer det.

Det ble litt av en jobb og forlenge håret fra så kort som mitt var etter at jeg hadde barbert det , men alt er mulig med litt tålmodighet og hardt arbeid ! 2 Great Lengths spesialister satt på enkle keratinfester med Hollywood teknikken. Det var ikke bare bare når håret var 2-4 cm over halve hodet, men mulig var det! 200 fester ble satt på og håret ble ble fab. Jeg fikk SÅ mye komplimenter for håret og ikke minst hvor naturlig alle synes det så ut. Jeg har god kjennskap til Great Lengths og har brukt håret i 11 år. Nå er heldighvis mitt eget hår lenger og det er da enklere å style det.
VOLUM:

Det er mange som spør meg hvordan jeg får så bra volum. På bildet ovenfor er det jeg selv som har stylet håret mitt. Ofte liker jeg  å gjøre det selv da det er få hairstylister og frisører som prepper håret skikkelig når de skal style det og jeg liker gå grundig til verks for å få skikkelig Hollywood glam og volum slik jeg instruerte Team LA Lifestyle jentene på Imageakademiet da vi var innom der på Beautydag.

Slik gjør jeg:

  • Først vasker jeg håret og føner det tørt med føner
  • Så tar jeg i varmebeskyttende produkter spesielt for låshåret Great Lengths. ( De har egne produkter for å bevare håret på best mulig måte)
  • Føner håret med rundbørste. For mer bevegelse bruk en mindre børste og for mer slett hår og volum bruk en som er større i diameter.
  • Setter i varmruller fra Babybliss og lar de sitte mens jeg gjør makeup som regel
  • Tar ut varmruller og sprayer håret med hårspray med medium hold fra Philip Martins. Det er viktig at sprayen ikke er for stiv da jeg ønsker å kunne dra fingrene igjennom håret.
  • Når håret har stivnet litt grer jeg forsiktig igjennom det og voila så er volumet på plass

Ettervekst, klipp og løshår gjør jeg nå hos EcoCult i Bygdøy Alle. Hils så mye fra meg om du stikker innom. Det er superflinke 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *