Dynamisk oppvarming

Supermann: 3 x 20 Glutewalk: 3 x 20 Squat to stand: 3 x 20

Her har du en forslag til dynamisk oppvarming. Det er ikke så mye som skal til, men det å starte treningen med en dynamisk oppvarming hvor du får i gang kroppen gjør at du både blir mer mentalt og fysisk klar for hoveddelen av treningsøkten samtidig som du forebygger skader. Det er fort gjort å glemme stretchingen og ikke alle treninger det like mye, men legger du inn noen få øvelser på starten av økten sørger du for at det blir gjort. Er du mer bevegelig og klarer å gjøre øvelsene i fullt bevegelsesutslag gir det deg bedre teknikk og enda bedre resultater.

Så ikke glem å legge inn noe stretching i løpet av øktene dine om du kjenner at du er litt stiv 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *