Se mine sterke flotte konkurrenter!

nmmaster

Foto: Bildene av Camilla Brahms og Lena Haugen er fra de stilte på Arnold Classic forrige helg i Barcelona.

Camilla Brahms og Lena Haugen er etter hva jeg har forstått mine argeste konkurrenter på NM neste helg. Om EN uke står jeg på scenen i Oslo konserthus og konkurrerer i Bikinifitness med disse to sterke flotte kvinnene. WOW!

Jeg har ikke peiling på hvordan det vil gå for å være ærlig. Jeg har blitt fortalt er at nivået er høyere i Norge enn i konkurransen jeg stilte i da jeg stilte i januar i Los Angeles. Mine coacher har synset og kommet med noen utspill til meg på hva de tror. Selv velger jeg og ikke la meg påvirke av andres meninger, men ha fokus på arbeidsoppgaver og målet.

Jeg har en del venner og bekjente som er skikkelig vinnerskaller og som kun går for gull og er 100% all in. Jeg forsøker å bli påvirket av de og modellere deres tankesett. Mitt hodet er nemlig delt i to akkurat nå. Den ene delen av hodet mitt synes det å stille i Fitness er et fint mål for meg som trener så mye uansett og det gjør at jeg trener mer og bedre enn jeg ville gjort om jeg ikke hadde meldt meg på NM. Den andre delen av hodet mitt tør å tenke tanken at «Shit, tenk om jeg hadde vunnet» og kommet til VM? Samtidig har jeg som nevnt tidligere en høyere mening til hvorfor jeg gjør dette. Jeg skulle gitt mye for å ha tankesettet til Petter Nortug nå. Tenk å være Fitness`ns Petter Nortug 😉 Hihi..

Jeg har dessuten innsett at jeg ved å gjøre dette også tar tilbake meg selv som jeg mistet da jeg følte meg mobbet fordi jeg var annerledes. Jeg er lei av å forsøke leve opp til alle andres forventninger. Fitness og kunsten å forme en kropp ER og forblir en STOR lidenskap for meg. Jeg trener for å se bra ut og det står jeg for. LA Lifestyle sine tilhengere er også opptatt av det og er det flere av dere som også er opptatt av det må dere bare joine oss. Vi deler gjerne vår kunnskap for å bidra til at dere ser bra ut.  Det er flere av oss og jeg mener det bør bli mer sosialt akseptert rett og slett.Jeg ønsker å trene for å både føle meg og å se Fit And Fab ut så lenge som mulig. Plutselig er vi gamle og skrukkete vetu, så vi må være stolte av oss selv og vise oss fram framfor å angre på alt vi ikke gjorde. Det er altfor mange som angrer på alt de IKKE gjorde. Jeg blir ikke en av de for å si det sånn.

Og med NM ønsker jeg å feire Fitnessbransjen og de som tør å gå sine egne veier framfor å forsøke å passe inn i A4 boksen som jeg ALDRI kommer til å passe inn i. Jeg kom ikke hit på jorda for å passe inn i en boks. Min misjon handler om å gå foran som en rollemodell og vise at vi kan skape det livet vi ønsker og å være akkurat hvem vi ønsker å være. Og det holder ikke å prate om det.

Derfor går jeg ut på scenen i Oslo konserthus 8.oktober. og sprenger nok en grense og når enda et nytt mål. Jeg ønsker å feire sterke feminine kvinner som tør å være seg selv. Det er flott med kvinner som er stolt av seg selv og som heier sine medsøstre fram. Jeg gleder meg til å stå på scenen med en gjeng powerladies som de fantastiske sterke, flotte utøverne som står på scenen under NM. Alle som har gjennomført og står på den scenen er vinnere. Det står enorm respekt av de som faktisk klarer å gjennomføre noe slikt og dette er noe man vokser på.

Jeg skal også feire bursdagen min neste lørdag på forskudd siden jeg jobber da jeg egentlig har bursdag, så dette blir en skikkelig fitnessfest med herlige venner og familie. Feire skal vi uansett og fortjener jeg en god plassering er det helt rått. Jeg skal hvertfall gjøre alt jeg kan for å levere mitt beste og å få skrudd på konkurranseinnstinktet innen lørdag slik at jeg kan gi disse arge konkurrentene en utfordring.

Nå er fokuset og å forsøke å modellere Petter Nortug sitt mindset og å gå enda dypere inn i Fitnessbobla og konkurransemodus.

LETS DO THIS! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *