NO EXCUSES!


Mange ledere og direktører som kommer til meg ønsker sixpack, bikinikroppen og mer energi til å takle hverdagens utfordringer med fulltids jobb og familie. Da funker det ikke å unnskylde seg med at du ikke får trent på grunn av at du reiser så mye i jobben og at det er så mange businessmiddager og at det ble en fuktig natt med champagne! Når du er mellom 40-60 år gammel bør du være gammel nok til å kunne klare takke nei eller hva? Det er DU som bestemmer hva som kommer på tallerknen. Ikke skyld på din sekretær eller si at du må ta det du får servert! Du kan planlegge bedre og det er selvfølgelig lov å si nei takk!
Det finnes ingen mirakelpille og jeg kan ikke trylle. Jeg kan gi deg verktøyene, men du må selv gjøre jobben. Spørsmålet er hvor sulten du er på å nå målet ditt. Om du er SÅ svak for den champagnen vil jeg si at målet ikke er viktig nok for deg!
Her har jeg laget en enkel treningsvideo til mine faste få utvalgte PT  kunder som de kan bruke på hotellrommet når de er på reise og jeg deler den her med dere. Værsågod!

Mindre champagne, mer søvn, ren mat og bevegelse!
Every champion was once a beginner!
Endring tar tid. Det er en prosess. Et skritt av gangen. Bygg stein for stein!
Vi bygger ikke et hus uten grunnmur!
Alt er bedre enn ingenting!
You can do it! IF You REALLY Want it & are willing to sacrifice And work hard!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *