Jeg er lettrørt om dagen..

rort

Tightsen får du på www.bodyshapes.no 

Jeg stod fokusert med mine Bose headphones og pumpet mine skuldre mens jeg så meg selv i øynene i speilen ikledd matchende rosa antrekk fra Min nye samarbeidspartner Bodyshapes. 5 dager til NM i Bikinifitness.

En dame i 40 årene som pleier å trene samme tid som meg ved 0700 på morgenen kommer bort til meg og prikker meg på skulderen. Jeg hjalp henne å korrigere henne i strak markløft en gang da jeg var bekymret for hennes krumme rygg og følte ansvar som personlig trener siden jeg har min base her på Ullern Trening.

Hun hadde lagt merke til at jeg snart skulle delta i en konkurranse og sa hun skjev jobbet hardt og målrettet. Hun ønsket meg lykke til. Jeg måtte felle en tåre.

Jeg er vant til å jobbe i motvind og får ofte høre at folk flest motiveres nok ikke av meg som er så ekstrem.

Dette gjorde meg rørt <3 Og enda mer rørt ble jeg da jeg snakket med henne etterpå og hun sa at hun leste bloggen min og hadde blitt inspirert av en av historiene til ei av bikinifitnessutøverne på Team LA Lifestyle

WOW, I love my job!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *