3 kg vekst i muskelmasse og snart på Elitenivå i knebøy

 

 

CAN_3588

Foto: Rolf Ørjan Høgset / Toppen i grønt er fra Run and Relax og den lilla fra Zensah 🙂

Mange velger å se meg som ekstrem og jeg kan innrømme at jeg tidvis er det. Samtidig er det nok noen som har for lett for å se kun toppen av isfjellet og ikke alt det harde arbeidet som ligger bak og den utviklingen jeg har hatt gradvis over mange år for å komme dit jeg er i dag ved å ha gode rutiner og utfordre meg selv gradvis.

Every champion was once a beginner. 

Motivasjon er ferskvare og det svinger mer eller mindre for de fleste av oss. Det er opp til oss selv hvor motivert vi ønsker å være og hva vi ønsker å la oss motiveres av. Selv kan jeg finne inspirasjon og motivasjon i de enkleste ting som fargerikt treningstøy og et bilde av en veltrent person. Kall meg gjerne enkel, men jeg liker å se bra ut. Og hva som ser bra ut spørs vel hvem som ser. Det viktigste for meg er at JEG føler meg vel med hvordan jeg ser ut. Jeg tror at når vi selv føler oss bra utstråler vi selvsikkerhet og DET synes jeg er sexy 😉 Its all about that attitude babes!

Selv er jeg opptatt av å variere treningen. Jeg er opptatt av å være sterk, atletisk og allsidig og jeg har fokus på indre og ytre styrke. Jeg periodiserer treningen min med ulike fokusområder avhnegig av hva som er mitt mål. Selv sammenligner jeg meg ikke så mye med andre, men jeg jobber hele tiden for å bli sterkere eller forbedre meg selv og bli den sterkeste utgaven av meg selv slik at jeg takler hverdagens utfordringer. Det ene behøver da ikke utelukke det andre. Jeg har inntrykk av at du enten må være opptatt av helsen ELLER så er du en av de selvopptatte som er opptatt av å se bra ut. Selv er jeg opptatt av begge deler. Samtidig har jeg inntrykk av at for noen så må du enten trene for helsen og tenke at «Alt er bedre enn ingenting» eller så er du ekstrem og da er du usunn. Selv mener jeg at man kan være opptatt av begge deler og tilpasse seg avhengig av målet. Slik tenker hvertfall JEG!

Jeg finner mye inspirasjon i å trene med de som er bedre enn meg og som er rause nok til å gi meg konstruktiv feedback på hva jeg kan bli bedre på eller de som utfordrer meg og pusher mine grenser. Jeg tror det er sunt at vi mennesker pusher våre grenser og jeg mener vi må tåle smerte for å oppleve suksess. Dessuten mener jeg at konkurranse er sunt. Det gjør oss bedre. Ingenting kommer gratis her i livet og jo før man lærer seg at man må jobbe for å oppnå det man vil jo bedre!

Selv liker jeg å trene så ofte jeg kan med min fitnesscoach og venn Christian Egner som er 2 x verdensmester i Fitness. En supermann med Stor S. Det er ikke ofte jeg lytter til menn må jeg innrømme, men denne mannen lar jeg meg påvirke av og jeg lytter til han.Vi er et godt team.  22.februar 2015 satte jeg meg som mål å løfte 90 kg i knebøy. Jeg har ikke fokusert kun på det, men i dag var jeg millimeter fra og da er jeg samtidig på Elite Nivå! WOW! ..Så digg å være i utvikling og vekst! Samtidig kunne Christian bekrefte at jeg har vokst ca 3 kg muskelmasse på under et år. Det er ganske så kult!

 

Knebøy

 

Foto: Se hvilket nivå DU ligger på i knebøy da vel!

Jeg tror på kontinuitet. Litt hver dag og det å øke gradvis. Det har hvertfall gitt MEG resultater! Og kan jeg kan du!  Altfor mange starter for hardt og ender opp med å bli en jojotrener. Resultater kommer IKKE over tid. Vi må være tålmodig og jobbe for det over tid. Da er det dessuten mye deiligere å nå nye mål! 🙂

Jeg ELSKER trening!!! Trening gir MENING! 😉

4 Comments on “3 kg vekst i muskelmasse og snart på Elitenivå i knebøy

    • Hehe.. Tenker du da i fht kroppsvekt Bjørn? 🙂 Konkurranse er sunt !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *