Teamwork is dreamwork 

#spons 

Er det noe jeg verdsetter høyt i mitt liv er det samarbeid basert på en god relasjon og et vennskap i bunnen. Jeg er oppriktig stolt av min venninne Linn som er faglærer på Tone Lise akademiet og blant de beste i verden på negler. Ikke bare er hun dyktig i jobben sin, men en super samtalepartner og støttespiller jeg verdsetter høyt. Det er fint med likesinnede venner som forstår.  

Dere kan legge negler hos elevene til Linn på Tone Lise til svært gunstige priser. Det tar riktignok litt lenger tid, men Linn passer på at det blir bra. 

Team LA Lifestyle jentene fikser sine negler hos elevene og er superfornøyd. De blir alltid godt tatt imot.

I sommerferien er skolen stengt, men fra august starter elevene med å legge negler igjen. 

Hils gjerne Linn fra meg om dere er innom 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *