Feels good to be me..

BEYOU!

Foto: Lifehack quotes

Det er fort gjort å bli påvirket av mennesker rundt oss. Akkurat nå er jeg inne i en periode hvor jeg har mer fokus innover og det er herlig. Jeg er mye i mitt eget selskap og tenker mine egne tanker. Det er så godt å slippe å bli distrahert av andres meninger om hva jeg gjør til enhver tid. Jeg blander meg jo ikke opp i hva alle andre gjør. Desverre klarer jeg ikke alltid å drite fullstendig i andre menneskers meninger. Kan ikke folk bare fokusere på seg selv og respektere at vi alle er forskjellige med ulike interresser. Det er da ikke EN fasit på hvordan vi skal leve livet.

 

Jeg kjenner jeg blir oppgitt og provosert når mennesker kritiserer andre for hva de gjør. Det er så stygt og jeg får vondt inni meg av å høre på. Som regel går jeg derfra eller sier ifra at jeg ikke orker høre på drittprat. Hvem er de til å kritisere andre? Alle mennesker går igjennom ulike faser og vi må alle få ta det i vårt eget tempo. Flere burde være bedre på framsnakking spør du meg!

Jeg oppdager stadig nye sider ved meg selv og jeg er ikke redd for å endre meg eller å endre mening. Jeg er opptatt av å leve nå og jeg er opptatt av livskvalitet. Livet er for kort! Mitt fokus er på opplevelser. Jeg er nysgjerrig og vil lære mest mulig mens jeg er her på jorden.  Jeg vil få maks ut av livet og jeg har en «to do»  liste jeg har lyst til å komme meg igjennom. Jeg elsker action, adrenalin og eventyr. Det er og forblir en stor del av meg. Til tider er jeg ekstrem og da føler jeg virkelig at jeg lever! Jeg har behov for å kjenne litt smerte for å føle at jeg lever! Hittils har det gått veldig bra, men jeg har et par crazy ting til på listen jeg har behov for å gjennomføre. Jeg har en drømmeliste og som regel er det utenfor komfortsonen det skjer. Jeg ser ingen grunn til å måtte forsvare eller forklare det å gjøre noe jeg selv synes er konge!

Det er viktig at du gjør noe for deg selv også og ikke bare for alle andre! Sett deg et mål som betyr noe for DEG som DU har lyst til !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *