Endring gir meg ny energi 

#annonse

I går var jeg innom Oslo Hair hos minn skjønne  frisør Pontus Judas som gjorde min ettervekst og klippet meg. Godt å få tatt en «oppussing» innimellom og deilig med litt forandring. 

Jeg ombestemte meg jo ganske raskt etter å ha klippet meg kort på håret og innså at langt hår var det jeg føler er mest meg. Men gøy å ha prøvd uansett. Det vokser jo ut igjen og thank god for løshår! 

Jeg bruker det aller beste løshåret fra Great Lengths som jeg har brukt i over 10 år. Det krever en del jobb for å style det så det ser bra ut når ditt eget hår er kort som mitt og jeg innså at jeg i min sporty og hektiske dag ikke kunne ha så langt hår akkurat nå. Det tok for mye tid. Så derfor ble det litt kortere for en periode 🙂 

Kjenner jeg meg selv rett blir det nok langt før jeg reiser til LA i januar 😉 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *