EFFEKTIVITET

EasyPark-function-web

 

Dere som «kjenner» meg litt vet jo at jeg er litt over middels innterresert i apper og annet som kan gjøre hverdagen min mer effektiv siden timemanagement er noe jeg har stor fokus på så jeg får gjort mest mulig effektivt på kort tid.

Jeg har jo nevnt denne Easypark appen før, men for et par dager siden var jeg veldig glad jeg hadde den for å si det sånn. skulle på beachen i Høvik og det stod en hel gjeng foran parkeringsautomaten og kranglet. Og er det noe jeg misliker sterkt er det krangling og drama. Jeg forsøker holde stressnivået nede i mitt liv.

Det kule var at jeg kunne bare stå en meter bak den kranglete gjengen og taste inn koden på automaten på min mobil og slapp stå i kø. Så sa jeg pent til de at «Kanskje dere også skulle laste ned EasyPark appen?» ..lol..

Føltes veldig greit at jeg slapp å delta i noen krangel eller å stå i kø da jeg skulle på beachen gitt 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *