10 ENKLE TIPS FOR FATBURN

sixpack-672x336

 

FATBURN SELGER ALLTID! DET ER ALLTID NOEN SOM SKULLE ØNSKE DE HADDE MER DISIPLIN. FOR DET ER FØRST OG FREMST HVA DET HANDLER OM NÅR DET GJELDER Å HA EN DEFINERT MUSKULØS KROPP 🙂

1. Du må opp av sofaen og bevege deg mer så du brenner mer fett

2. Sov 7-9 timer hvert døgn. Det gir best fatburn siden kroppen da får minst mulig stress, muskler restitueres bedre og fettforbrenningen blir mest effektiv

3. Se hver eneste mulighet til å bevege deg. Hverdagsmosjonen er undervurdert! Ta trapp istedenfor heis, parker bilen litt lenger i fra inggangsdøren dit du skal.

4. Nå i det varme været øker det basale energiforbruket med bortimot 10 %, siden hjertet må jobbe hardere. Så tar du deg en powerwalk eller løpetur i det varme været vil du få enda bedre effekt enn om det ikke var varmt. Du brenner altså mer fett 😉

5. Spis krydder som f.eks Chili og kanel i maten din. Det øker forbrenningen

6. Ha alltid en sammensetning av proteiner ( fisk, rent kjøtt, egg, kylling, cottage cheese), trege karbohydrater ( grønnsaker ) og fett ( fett får du når du spiser laks og kjøtt, men også i form av en neve med usaltede nøtter ( kun en neve om dagen) , om du steker maten i olje, avocado f.eks. Når du velger denne sammensetningen blir den glykemiske indeksen ( GI= Hvor mye blodsukkeret stiger når du spiser en karbohydratinnholdig matvare) lavere og blodsukkeret holdes stabilt.

7. Spis ren mat med bra næringsinnhold framfor halvfabrikat og matvarer du ikke aner innholdet på. Bruk sunn fornuft! Rent og pent !

8. Drikk et stort glass vann eller en te en halvtime før du skal spise så fylles magesekken opp og metthetsfølelsen øker. Da orker du ikke like mye mat 🙂

9. Ikke kast i deg maten. Spis rooolig. Det tar ca 15 min før vi merker at vi er mette og spiser man for raskt overspiser man  ofte. Spiser du for raskt øker dessuten blodsukkeret og da utløses fettdannende insulin. Stress er ikke bra for kroppen siden det både er fettbesparende og muskelnedbrytende

10. Tung styrketrening øker testosteronproduksjonen i kroppen som igjen gjør at man øker forbrenningen. Og jo mer muskelmasse du får jo bedre forbrenner kroppen din fett. Mange velger å veie seg, men personlig synes jeg det er smartere om man ser på kroppssammensetningen. Muskler veier mer enn fett. Selv er jeg mer opptatt av kroppsammensetningen og balansen mellom muskler og fett framfor hva jeg veier.

Følger dere disse tipsene vil dere få en bedre fatburn 😉

www.lalifestyle.no 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *