«Prosjekt Hypertrofi» (muskelvekst)

Resepsjonen på Optimal trening hvor jeg leier meg inn og trener hoveddelen av mine utøvere.

Roger er min styrkecoach/PT og jeg er hans utøver. Vi har et spennende prosjekt gående. Merker jeg trives meget godt med å være litt mer ekstrem igjen og tenke inne i mitt hode at jeg er en toppidrettsutøver.

Vi startet med å gjøre noen tester for å ha et utgangspunkt så vi kan måle framgang:

Foran/bakside lår styrke – Knebøy versus Frontknebøy

Knebøy 60 kg,  Frontknebøy 3 rm 40 kg.

Frontknebøyen var lett, så det vil si at jeg var sterkere på min fremside lår kontra bakside. Vi skal derfor øke styrken i baksiden.

 

Press og drag styrke Benkpress og Chin Up + dips for gøy:)

Benkpress: 45 kgChin Up  3 stk kroppsvekt, Dips 3 stk

Styrken i min overkropp var balansert i fht fremside og bakside. Dette var visst svært bra i følge min styrke coach Roger:) Jeg merket tydelig at treningen jeg gjorde da jeg trente med PT Anne Marte Sneve har gitt meg et godt grunnlag.

I tillegg testet vi fett% m klype som var 14,8 % og en hel haug av andre detaljer som blir litt for nerdete og ta her:)

Målet er å bli sterkere, øke i volum. 10 chin ups, 10 dips og 100 kg i markløft blant annet. Dette skal Roger og jeg klare sammen i team:)

Livet mitt er veldig hektisk for tiden, men jeg skal forsøke å holde dere oppdatert om prosjektet vårt innimellom her.

Nå trener jeg med styrkecoach Roger Holmedal på Optimal trening 3 ganger i uken og 1 gang i uken trener jeg egentrening på Haralds i tillegg til at jeg går et par turer eller legger inn crossfitinspirerte cardioøkter eller sprint intervaller.

Roger smiler lurt og har gitt meg inntrykk av at programmet han har satt opp 16 uker fram i tid er heavy, men forløpig skremmer det meg ikke. Tvert imot. Give it to me! I am ready:)

Dette går jeg altså igjennom for å lære mer om muskelvekst siden en av mine klienter ønsker å stille i Fitness i 2013 og han har tillit til meg. Jeg henter selvfølgelig også inn spesialister på de tingene jeg ikke føler jeg kan like godt slik at min utøver får den hjelpen han trenger. Viktig å bygge et team for at mine utøverne skal prestere på best mulig måte.

Deilig å være inne i en god treningsperiode. Jeg merker hvordan det gir meg mer energi og jeg blir en enda bedre lifecoach og PT + venn og kollega.

Gleder meg til å trene igjen på mandag! På mandag skal jeg også gjøre en shoot til en treningsartikkel jeg skal gjøre med et blad hvor min BFF stylist Jon skal sminke meg.

Livet er herlig & I <3 my job:)

Ha en fortsatt fin helg folkens!

LA;)