LØRDAG & PUMP:)

DAGENS ØKT :

I dag var målet å ha det gøy. Derfor trente jeg øvelser jeg liker godt. Min kjære og jeg har startet en trend med lørdagstreninger. Deilig å sove lenge for så og gå på trening og føle at vi har overskudd og ikke føler stress på kroppen. På hverdager er det mye jobb, så vi er flinke til å ta det mer med ro i helgene. Viktig for å ha balanse.

Warm up:

Hoppetau, dynamisk streching

Hoveddel:

Bein/rumpe og skuldre:

Lårcurl x 3

OHS  x 4

Thrusters x 4

Strake markløft x 3

Et beins hipthrust x 3

Rygg/skuldre:

Roing x 3

Sidehev x 3

Omvendt flyes x 3

Core:

Sit ups i oppoverbakke med 10 kg

Deilig å kjenne endorfinrusen etter treningen! Herlig å starte dagen med pump i kroppen ! Resten av dagen har jeg hatt fagdag for meg selv og fokusert på mine mental trener studier. Utrolig spennende fag:)

Tøyet jeg har på meg er fra PUMA:)

Nå skal jeg se «Skal vi danse» med moren min. Ble visst litt feilsitert i VG i dag så jeg. Tydelighvis en misforståelse. Sjelden jeg opplever dette siden jeg er nøye med å sitatsjekke. Vel, jeg sa mange fine ting om Eldar. Han er jo så genuin, ekte og sjarmerende:)  Men jeg sa aldri at han hadde ALT som skulle til for å vinne konkurransen selv om han muligens har det for alt jeg vet. Det får tiden vise.  Alle som er igjen har jo lik sjanse til å vinne, men jeg personlig mener at det krever hardt arbeid og at den som vinner ikke bare burde vinne på sjarm, men bør i tillegg ha blitt meget god til å danse. Mye kan skje den tiden som er igjen. Men akkurat nå mener jeg at den som har vært teknisk best har vært Cathrine Larsåsen. Men både kjekkasen Ben, countrysanger Hanne og glamourmodell Linni Meister er både populære og dyktige på å danse, så mulighetene er mange.

Vebjørn Sand begynte jo så bra. Herlig fyr, men jeg tror han må danse meget bra for å være med videre til neste lørdag i Skal vi danse.

Hjelp, nå har det begynt!!;)

LA;)