Bli med oss til varmere strøk på treningstur!

Har holdt på en liten hemmelighet en stund, men nå kan jeg endelig fortelle dere! 😉

Min supre venninne Anne Marte og jeg ønsker nå å ha med oss dere spreke damene på treningstur til varmere strøk i februar 2013!:)

Vi gleder oss!!!:)

http://www.jomfrureiser.no/FUERTOVENTURA-2

Feelgood tur for jenter som ønsker å bli en bedre utgave av seg selv
– helsen i fokus
– Kvinner
– en uke
– foredrag/workshop
– variasjon mellom styrke , kondisjon, bevegelighetstrening og holdningstrening
– foredrag rundt kosthold
– mental trening
– velvære
– en sunn livsstil i en hektisk hverdag

“Be yourself everyone else is already taken” – Fokus på det å være seg selv. Det er da du er unik. Aksepter deg selv og tør å være deg selv full ut. Du er bra nok akkurat som du er!

“Strong is the new skinny” – Fokus på å akseptere dine gener og gjøre det beste ut av kroppen du har fått tildelt. Kroppen skal være sterk og du skal ha energi til å fungere I hverdagen. Selvfølig skal du få lov til å være opptatt av utseendet ditt, men Gwyneth Patrow kan ikke bli som Jennifer Lopez og motsatt. Velsign dine gener!

«Me time» – Viktigheten av å sette av tid til seg selv som f.eks å booke en massasjetime, gå en tur I skogen..

«No health no wealth» – Man bygger ikke et hus uten grunnmur og vi mennesker klarer ikke prestere over tid om vi ikke prioriterer helsen før vi legger inn jobb og andre aktiviteter I timeplanen. Det er viktig med balanse. Ingenting skal overdrives. Du må få nok søvn, riktig næring så du har energi til å kaste deg ut I hverdagens utfordringer, trimme kroppen så den er fit for fight. Akkurat som bilen trenger bensin og må på service må du ta vare på din kroppen. Kroppen skal vi ha resten av livet og setter vi ikke av tid til helse I timeplanen vil vi før eller siden måtte sette av tid til sykdom eller I verste fall sykehusopphold.

«Face your fears» – Ikke sitt å vent på at ting skal skje. Sørg for at det skjer! Du kan skape akkurat det livet du vil ha. Du er sjefen!

“Lene Alexandra”
Fra “glamourmodell” til “Fitnessdronning”, «jazzsangerinne» og ambassadør for et av verdens ledende treningsmerker “PUMA”; – “Du kan endre retning!”

 • Personlig Trener ved akademiet for personlig trening(AFPT),
 • Aerobicsinstruktør (SATS),
 • Ekstrem fettforbrenning (AFPT),
 • Sportsspesifikk trening (AFPT)
 • Går nå mental trener sertifisering ved Raw Performance.

Lene Alexandra har jobbet som personlig trener i SATS siden sommeren 2011, men har nå startet å jobbe freelance. Hun driver nå sitt eget selskap “LA Lifestyle” hvor hun er grunder, administrerende direktør, president og livsstilsveiviser. Hun har selv gjennomgått en stor livsstilsendring da hun gikk fra å være alles ”Boobs Lene” til seier av ”Skal vi danse” og videre til en sterkere og mer ekte utgave av seg selv både fysisk og mentalt. LA`s styrke er hennes fargerrike fortid som har gitt henne dyrebar livserfaring som hun aldri kunne ha lest seg til. Hun har tatt sjanser og kastet seg ut I ulike utfordringer hele livet. Hun har en egen evne til å lese mennesker og hun brenner for å hjelpe andre til at få ut sitt fulle potensial og få en økt livskvalitet.

“Anne Marte Sneve” fra TV2 Sporty

 • Personlig trener fra Norges Idrettshøyskole
 • Kroppsøvings lærer fra Norges Idrettshøgskole
 • Massasje terapeaut fra IFH
 • Lic. Functional Trainer fra Eleiko
 • FMS-screening
 • Redcord active kursholder
 • Høgskoleutdannelse innen kosthold, ernæring og psykologi

Anne Marte er ikke bare en akademisk og smart dame. Hun er en energibombe som sprer masse positiv energi til sine medmennesker. Hun har jobbet som
Personlig trener i SATS i 6 år og kompetanseperson SATS Nordic. Hun er foredragsholder innen trening og helse, trenings ekspert på TV2 Sporty og Budstikka samt at hun jobber som kostholdsekspert. Anne Marte er tidigere elitespiller i håndball for Nordstrand, norgesmester i håndball og Norgesmester i innendørs roing.

Anne Marte Sneve fra TV2 Sporty, som var min personlige trener og sjef da jeg jobbet som personlig trener i SATS og nå min fitnessmentor.