«Me time»

I helgen tok jeg med meg ei av mine Superkvinne klienter, venninne og nå «adopterte» lillesøster Aina på «me time» /jentetur til Geilo;)

Vi jobber begge mye og da er viktigheten av «me time» ekstra stor. And I walk the talk:) Vi gikk tur i fjellet og slappet av på spa:)

 

Jeg lekte fotograf, coachet og Aina poserte. Her er jeg veldig fornøyd med et bilde som ble tatt;) Stolt av skjønne jenta mi!

Det var godt å komme seg bort fra byen og kjenne litt fjelluft og ro. Bare det å få lov til å være og ikke behøve å prestere noesomhelst.. Jeg har flere deadlines/mål jeg jobber imot nå og jeg merker at det har vært mye å gjøre den siste tiden. Da er det viktig å ta en liten «time out». Jeg har nå selektert bort en del ting jeg ikke føler er like viktig akkurat nå og føler meg mer fokusert. Fokus på målet, så kan jeg heller sette til livet alle de andre ideene mine når jeg får levert de tingene som er mest viktigst akkurat nå. Vil få gjort unna mesteparten før vi reiser til Dubai /Abu Dhabi slik at jeg kan slappe av og ha overskudd til min skjønne mann;) Heldighvis er han en enorm støtte og avlaster meg der det trengs:)Supermann vetu;)

Husk å sett av litt «me time» dere også da folkens!:)