Er du klar for en challenge? Klar for å bli «Fit & Fab» jenter?

ad

Foto: John andersen Location: Avancia skedsmokorset Makeup: Petter Randen Nails: tone Lise akademiet Design: Pia Haugseth Outfit: Run & relax & Zenzah

Som de fleste av dere kanksje vet er jeg utdannet personlig trener, kostholdsveileder, mental trener og DNCF sertifisert coach. Og de siste 2 årene har jeg stilt i Fitness både i Norge, USA, Spania og Italia. Tross at jeg var nybegynner har jeg fått gode resultater hvor jeg har vært så heldig å dra med meg 4 pallplasseringer. 1.plass, 2.plass og 2 3.plasser. Plasseringene er ikke det viktigste, men det det aller viktigste er at jeg har fått bekreftet at jeg har mye kunnskap og kan om jeg vil. Dette ga meg en mestringsfølelse og økt selvtillit. Samtidig er jeg enormt takknemlig over all kunnskapen jeg har tilegnet meg selv under denne prosessen og hvordan jeg har vokste ved å utfordre meg selv.

Grunnen til at jeg valgte å ta denne utfordringen var for å øke min kunnskap som coach slik at jeg kunne hjelpe enda flere av dere til å både føle dere og se Fit & Fab ut. Det gir meg enormt mye mening å styrke andre kvinner og bidra til at du blir den sterkeste utgaven av deg selv! For jeg tror at det er når du lever i tråd med dine verdier at du finner dine superkrefter!

Det er veldig mange som tar kontakt og ønsker meg som PT , coach eller som kun ønsker et treningsprogram eller å vite hvordan jeg spiser. Desverre klarer jeg ikke å svare alle lenger og jeg har desverre ikke ubegrenset med kapasitet til å kjøre en til en PT da døgnet kun har 24 timer og jeg kun er en person.

Men jeg vil jo så gjerne hjelpe dere alle sammen og derfor har jeg laget et treningsprogram til dere!

Ønsker du deg sprettrumpe? timeglassfigur? V shape, markerte magemuskler og fyldige skuldre? Ønsker du å bli sterkere og mer selvsikker? Du ønsker kanskje å føle deg og Fit & Fab ut?

Det er akkurat disse tingene jeg har tatt hensyn til da jeg designet programmet som går over 3 faser med 6 uker i hver. Du slipper å tenke på hva du skal gjøre 12 uker framover. Er ikke det deilig?

Vi har jobbet med konseptet helt siden i sommer og jeg anbefaler deg å melde deg på mailinglisten min slik at du får tilbud om å delta på «Fit & Fab» challenge med meg og LA lifestyle

Er du klar?

Meld deg på her.

Vi sees i Planet LA Lifestyle 🙂

<3 Lene Alexandra <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *