Christer Falck og medianorge fikk livet mitt på rett kjør

 

 

I 2004 ble jeg overtalt av Christer Falck til å delta i Robinsonekspedisjonen. Selv synes jeg det var teit med realityshows og forstod ikke helt poenget. Han mente jeg ville vokse på deltagelsen og at jeg ville få et kjent navn, som kanskje kunne gi meg den platekontrakten jeg drømte om slik at jeg kunne realisere min popstjernedrøm. Det ble ikke siste gangen han overtalte meg med sine unike kommunikajonsegenskaper. Siden den tid har jeg gitt ut hiten My boobs are okay + album på Christer sitt indialabel plateselspap C+C Record og jeg har gitt ut jazzEP`n «Try to catch me»  gjennom et av verdens største plateselskaper Sony Music.

 

Jeg tok utfordringen og TV3, Robinsonekspedisjonen og Christer Falck ga meg en start på min vei inn i en ny verden og offentlighetens lys. I mange år var jeg en suksessfull glamourmodell samt artist hvor jeg var covermodell i Norge og utlandet samt på flere mest sexy lister. Den gangen var dette viktig for meg.  Mange i ettertid kommet og sagt til meg at du drømte om å være glamourmodeller og å være på coveret av FHM, men at de ikke turte. Jeg hadde lyst og jeg gjorde det!

Jeg figurerte ofte i mediene og fikk hits på lister i flere land som artist med My boobs are Okay. Vi fikk også utdelt pris som beste musikkvideo i sverige av mobiloperatoren 3 hvor vi vant over Beautiful Liar med Beyonce og Shakira. All eksponeringen og resultatene vi skapte ga mange muligheter.  Jeg turnerte i Norge og utlandet. Jeg fikk delta i Grand Prix to ganger og opptrådte på VG lista. Siden den gang har jeg vunnet «Skal vi danse» på TV2

deltatt i 71 grader nord på Tvn, Fangene på fortet TV3, Beat for beat NRK, 4 stjerners middag Tv3, Kjendisrestauranten Tv2, Fingra av fatet Tv2, Masterchef Tv3. hatt egen nettserie på tv2.no,  spilt i publikumsuksessfilmen Tomme tønner, hatt en rolle i Hotel Cesar på Tv2, vært utallige ganger nominert som en av landets beste bloggere ( Nå er jeg uvirkelig nok i semifinalen i Vixen influencer awards igjen. Det er utrolig stort for meg å være nominert i nettopp Trening og helse kategorien siden det har tatt meg årevis å endre fra å være en mange forbinder med å være glamourmodell, spille på sex og å være desperat etter oppmerksomhet til å faktisk være en mange inspireres av til å gjøre positive endringer i sine liv og bli en sterkere utgave av seg selv. DET er det som gir meg aller mest mening og glede <3 Jeg setter pris på stemmer. Konkurransen er riktignok hard med dyktige konkurrenter som har tuuusenvis av følgere. Men jeg må innrømme det at bare det å bli nevnt i katoegorien Trening og helse er nok en bekreftelse på at jeg har greid endringen jeg startet i 2008 som ingen hadde tro på at jeg skulle få til 🙂 Det gjør meg stolt og glad. Så takk Vixen influencer awards.

Jeg har skrevet artikler i blader og avisen, vært på coveret av VG, Dagbladet, Her og Nå, Se og Hør, Treningsforum, Tara bare for å nevne noe.

 

Jeg har løpt maraton, deltatt i triathlon, konkurrert i styrkeløft og vant Første fitnesskonkurransen jeg deltok i. Jeg har hatt pallplasseringer de siste to årene på NM og lært enormt mye. Dette har økt min kunnskap som coach.

 

Jeg var helt fram til 2008 Christer sin promodukke og marionett. Dette lærte jeg enormt mye av samt at det ga meg unike muligheter jeg aldri ville fått ellers uten han som min mentor, pr agent og «manager». Vi samarbeidet godt når jeg gjorde som Christer sa. Da jeg fikk egne meninger og begynte si nei måtte vi desverre skilles. Det var trist.. sikkert litt som en skilsmisse i et ekteskap… Men etterhvert har jeg vel egentlig lært at få ting i livet varer evig. Det er en del av livet..

Foto: Foto til venstre var den perioden Christer Falck oppdaget meg på en musikkvideoinnspilling.. ( stylingen må ha vært bra den dagen.. hehe ) Til høyre er fra NM 206 hvor jeg deltok i mitt aller første NM og var så heldig å få pallplass.  ( 3.plass)

Fra NM 2017.

I dag er jeg grunnlegger og eier av LA Lifestyle. Jeg er Personlig trener, mental Trener, DNCF serifisert coach, forfatter av boken Bra Nok! og foredragsholder.

Foto: Jeg foreleste på engelsk i København for 1000 personer rett før NM i 2016. Dette var et seminar for mennesker som er opptatt av selvutvikling og jeg snakket om rebranding. Altså min endring. Nok en bekreftelse på at jeg har greid endringen mange ikke hadde tro på at jeg ville klare da jeg startet endirngen i 2008.

Jeg har spesialisert meg på endringer og vekst siden det er min lidenskap og det jeg føler at jeg er best på. Selv har jeg vært igjennom mange større endringer i mitt liv og jeg har coachet flere andre igjennom endringer i deres liv. Jeg brenner for å bidra til at du blir den sterkeste utgaven av deg selv. Vi startet Www.lalifestyle.no september 2016. Vi er nå 13 stk i vårt team og vi tror at DU er den sterkeste utgaven av deg selv når du lever i tråd med dine verdier og er deg selv!

«It is Okay to live a life others dont understand» ??

Tusen takk ❤ jeg har hatt et elsk og hat forhold til deg Christer. Du Christer fikk meg til å gjøre mye kleint og ubehagelig til tider, men når jeg sitter her i sofaen i dag og skriver må jeg le når jeg ser tilbake på all galskapen vi sammen gjorde. Jeg lærte enormt mye de årene jeg var din protege og kunne modellere alle dine sterke sider. Denne kunnskapen ville jeg aldri vært foruten. Jeg tror ikke man lærer alt jeg lærte på f.eks BI. Ofte opplever jeg at mennesker med en mye høyere grad av utdannelse enn meg ikke klarer å se muligheter og løsninger jeg selv gjør. Riktignok er jeg meget positiv til utdanning. Vi trenger nok en kombinasjon av både teori og erfaring fra praksis.

Da Christer oppdaget meg på en musikkvideoinnspilling var jeg skakkjørt som dophue. Jeg jobbet som stripper, hadde sosial angst og depresjoner da han tok meg under sine vinger. Selvfølelsen min var lav og jeg så ingen mening med livet. Når jeg ser tilbake på hvor jeg var tør jeg ikke engang tenke på hvor jeg hadde vært om du ikke «passet på meg» Christer. Uansett om mange kanskje opplevde at jeg oppførte meg rart til tider gjennom media da jeg var en fjernstyrt barbie var det bedre enn der jeg kom fra. Det kunne gått skikkelig galt. I min fortid skjulte det seg en historie som jeg har delt en del av i min bok som forklarer hvorfor jeg havnet så skjevt ut. Det kan skje den beste og det er derfor viktig at vi mennesker er snille med hverandre. Dette er nok også grunnen til at jeg har så stor lidenskap for det jeg gjør. Jeg vet hvordan det er å ha det helt jævli og å ville dø!

Jeg har stor respekt for deg og ditt harde arbeid Christer. På mange måter reddet du, TV3 og mediaNorge meg ut av et helvete. Jeg er så rørt og takknemlig for alle de fine menneskene jeg har vært så heldig å treffe og som har hjulpet meg opp og fram i mitt liv til der jeg er i dag. Ja, jeg lot media skrive mye provoserende og drøye saker for å få klikk på sine nettsider og for å selge sine blader og aviser. Jeg angrer ikke på det. For meg handlet det mye om overlevelse. Jeg hadde et enormt behov for oppmerksomhet.  Jeg hadde ingen utdanning og var nødt til å betale mine regninger som alle andre. Jeg var nederst på Maslows pyramide og forsøkte klatre meg opp til en bedre helse og livskvalitet med mer trygghet og kjærlighet. Jeg sier ikke at måten JEG løste det på er den beste. Det tror jeg nok absolut ikke den er. De fleste ville nok ikke holdt ut med det livet jeg levde. Jeg ville nok heller anbefale å få mer hjelp og kjærlighet enn å søke mer spenning og action. Saken var bare at jeg var likegyldig til meg selv og mitt eget liv og hadde ingenting å tape i mine øyne. Derfor var jeg fryktløs og så kun muligheter. Det kunne bare gå en vei og det var oppover.

TV3 er 30 år i dag og de skal visst sende repriser av Robinsonekspedisjonen. Jeg lærte enormt mye av å se meg selv på TV.. Jeg hadde rett og slett et «attitudeproblem» og bevisstgjøringen hjalp meg til å forbedre meg selv..

Wow, så mye jeg har opplevd i mitt liv. Jeg føler meg heldig <3 Det er SÅ mange vakre mennesker jeg har vært heldig å møte på min vei og jeg er rørt og dypt takknemlig.

Takk Christer – I <3 you <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *