Bali baby <3

En av næringslivslederne som jeg trener ringte meg i går da jeg var i Bali og lurte på om jeg nå hadde vært på ferie en måned. Var jeg savnet tro? Jeg svarte jeg hadde vært på ferie i 20 dager og at det var høyst nødvendig å ta 6 ukers ferie i løpet av et år. Og samtidig understreket jeg at jeg har fortjent det. Han smilte i andre enden og jeg pustet lettet ut. Lederne jeg trener jobber beinhardt og jeg beundrer og respekterer de stort nettopp på grunn av dette. På mange måter er de forbilder for meg, bortsett fra at helsen er nummer 1 for meg og da må jeg gå foran som et eksempel og «walk the talk». Jeg kan ikke snakke om at de skal ta vare på helsen sin om jeg ikke gjør det selv.

Det kan være utfordrende å ta seg fri når man er leder eller eier av eget selskap og jeg er overbevist om at flere kjenner seg igjen i dette. Når man driver for seg selv blir det som en livsstil og man KAN faktisk jobbe døgnet rundt om man vil og jobber med det man brenner for slik som jeg. Det finnes alltid noe man kan skape eller forbedre og det er det som er så bra. Det er jo umulig å kjede seg når man driver sitt eget selskap.

Heldighvis har jeg mennesker rundt meg som er glad i meg og bryr seg om meg. Reisen til Thailand ble en reise hvor jeg brukte tid på å lande og jeg trengte den tiden helt for meg selv til å tenke mine egne tanker og grave dypere inn i mitt indre for å vokse meg selv sterkere og bli enda mer bevisst på hva som faktisk betyr noe i  mitt liv , hvem jeg er og hva jeg står for. Det er veldig viktig for meg å være tro mot meg selv da jeg er overbevist om at det er da vi har best livskvalitet og er den sterkeste utgaven av oss selv.

Jeg takket en gang nei til å forelese på PT studiet til Active Education på BALI. Det er ikke mange ting jeg har angret på i løpet av mitt liv, men nå følte jeg at det var på tide å dra til Bali. Jeg elsker å reise og har nå vært i ca 50 land. Jeg ønsker å bli rik på opplevelser. Bali har jeg drømt om å reise til lenge nå og jeg hadde researchet og notert ned sunne cafer, restauranter siden jeg har stor lidenskap for mat. Samtidig hadde jeg lenge drømt om å trene crossfit , yoga, samt meditere her. Jeg ønsket å dele dette med noen og ønsket vise takknemlighet ovenfor min soulsister som også har fungert som min personlige assistent og koordinator i LA Lifestyle de seneste årene. Hadde det ikke vært for henne ville LA Lifestyle aldri vært hva det er i dag. Tina Hellstrøm møtte jeg da hun vant en konkurranse da jeg var sponset av PUMA. Hun vant en treningsreise til Miami. Dette var nok skjebnen. Meant to be. Hun har vokst enormt mye siden den gang og nå er hun webcoach i LA Lifestyle. Jarle Finnestrand som var leder i Puma da jeg i 3 år var sponset av PUMA har nå blitt min manager. Det føles godt å være omringet av mennesker som bryr seg om meg og gir kjærlighet. Vi blir som de vi omgåes, så det er viktig å være bevisst på hvilke mennesker du holder nært inntil deg. Spesielt for meg som er høysensitiv og veldig følsom. Skriver mer om dette senere når jeg har fått filosofert ferdig på akkurat dette temaet.

Nå er jeg bare så enormt takknemlig over at jeg er her i Bali sammen med min BFF Tina. Det er så stas å se henne nyte opplevelsene og oppleve mange ting for første gang i sitt liv. Det er nesten som å ha med seg barn på tur tror jeg. hihi..

Jeg er nok ganske enkelt. Jeg liker å ha noen få nære og kjære. De som gir kjærlighet til meg får kjærlighet. Jeg gir heller mye til noen få som jeg føler fortjener det enn å gi alt av meg selv til alle. Da blir jeg utslitt og ender opp med å skuffe mennesker. Er det noe jeg virkelig har innsett de siste to årene hvor jeg har sprengt mange grenser og hvor jeg har opplevd at mange har omtalt meg som en sterk, tøff, målbevisst karrierekvinne er det at dette er kun en liten del av meg.. Jeg er så mye mer enn det.. Men jeg velger selv hvilke mennesker jeg vil slippe inn i mitt hjerte. Det er viktig for meg som er så åpen, sårbar og sensitiv at jeg beskytter meg selv.

2018 blir et år hvor hovedfokuset blir på å ta vare på min egen helse og gjøre mer av det som gjør meg glad. Jeg skal tilbringe mer tid med de som gjengjelder min kjærlighet og fortsette luke bort enda flere energityver som er i mitt liv og min omgangskrets av feil årsaker. Jeg ønsker å tilbringe tiden med ærlige mennesker som behandler meg med respekt og som tør å vise kjærlighet. Mennesker som er der på både gode og dårlige dager.

Jeg ser fram imot å sette av mer tid til å fylle mine energilagre. Mer metime og fler intellektuelle gode samtaler med mennesker jeg er glad i <3

Jeg var i 11 land i 2017, men for det meste var dette i jobbsammenheng. I 2018 skal jeg bli flinkere på å ta meg fri og skru av på ferier.

Nå skal Tina og jeg fortsette å nyte <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *