Takk, jeg føler meg elsket <3

#reklame

Flere ganger i mitt liv har jeg kjent på følelsen av det å være ensom og det er ingen god følelse. Jeg sa en gang på snap at jeg tidvis følte meg ensom og det var overraskende mange som svarte tilbake at de kunne relatere seg selv. Selv mennesker som var gift og hadde barn kunne føle seg ensomme. Man har altså ingen garanti for at man ikke vil føle seg ensom selv om man skaper seg en familie. Det er mange som har spurt meg om jeg ikke skal ha barn og hintet innpå at jeg bør gifte meg og få barn snart. Faktisk helt siden jeg fylte 30 har både presse og andre mennesker tatt opp dette. Selv tenker jeg jo veldig langt utenfor boksen og dette er også mye av grunnen til at jeg holder på med deg jeg gjør i dag. Jeg driver LA Lifestyle fordi jeg ønsker å formidle min livsstilsfilosofi med min misjon som handler om å bidra til at andre blir den sterkeste utgaven av seg selv. Hva som gjør at du er den sterkeste utgaven av deg selv vet DU best selv. Men jeg og vi i LA Lifestyle tror at du er den sterkeste utgaven av deg selv når du lever i tråd med dine verdier.

Vi tror ikke det finnes en fasit og at du er mest lykkelig om du lever opp til «samfunnets forventninger» om det perfekte A4 bildet. LA Lifestyle er for alle oss gærningene som lever litt utafor boksen slik at vi ikke trenger føle oss alene. Vi har skapt vårt lille LA Lifestyle i Norge hvor alt er mulig. Et fristed og en egen planet. For sammen er vi jo sterkere! I LA Lifestyle er det lov å være fargerik , skille seg ut eller å være rådyktig i det du gjør. Det eneste vi krever fra deg er at du er et hyggelig medmenneske som bryr deg om de rundt deg. At du ikke mobber andre, men heller gleder deg over andres suksess. Spre positiv energi! En LA Lifestyler ser muligheter framfor hindringer.

Jeg tror at vi mennesker trenger hverandre. Ingen klarer alt alene. Og javisst kan det være dager jeg kjenner meg alene her jeg bor i min leilighet alene på Hegdehaugsveien og det var mange år jeg følte meg veldig ensom. Jeg passet jo ikke inn noe sted siden jeg for en del tok for mye plass og kunne være «too much to handle». Vel, på et tidspunkt startet jeg å gi faen og bare leve i tråd med egne verdier. Da tiltrakk jeg meg en hel gjeng herlige ærlige gærninger. Jeg har møtt så mye fargerike fine folk som har delt sin kunnskap og sine erfaringer. Jeg har hatt mine ups and downs og jeg har hatt ulike folk som har vært der for meg på min reise. Noen trives best å være ved min side når jeg er ned og noen når jeg er oppe. Noen snakker til meg mest når jeg er synlig i media og noen vil helst ikke snakke med meg når jeg er mer i media siden de vil forbli anonyme. Noen snakker kun med meg når jeg er i konkurranseform og de kan få flere kunder til sin bedrift ved og assosieres med meg og noen bryr seg om meg som menneske. Det å møte mennesker og ha gode samtaler er svært berikende for meg og noe jeg lærer enormt mye av. Riktignok er jeg ikke like sosial når jeg er i prestasjonsmodus på vei mot en konkurranse eller et mål som krever enormt fokus av meg. Men jeg har alltid elsket å treffe nye mennesker og å oppdage hvor ulike mange av oss er.

JA TIL FRIHET og RESPEKT for Ulikheter!

Det er fantastisk hvor mye jeg har lært av å bevege meg inn og ut av mange ulike miljøer og ved å være nygsjerrig og eventyrlysten. Damn, jeg kjenner mange kloke mennesker jeg er så heldig å få ha som mentorer. Målet mitt er jo å lære noe nytt av alle samtaler jeg har hver dag. i da lærte jeg for eksempel masse nytt av Benjamin som jobber på Porche om kommunikasjon og deres merkevare.

I helgen har vi vært på Norefjell ski og spa. Tina og Pia som jobber tett med meg bakchouse i LA Lifestyle og våre familier var med for å feire bursdagen min , feire et år med LA Lifestyle og legge strategi for veien videre i 2018. Jeg er så rørt og takknemlig for å ha disse to vakre menneskene i mitt liv. Takket være de føler jeg meg ikke alene lenger. De er alltid der for meg. Vi har skapt en familie med mennesker som  er opptatt av de samme verdiene og en slags egen religion. Det er fantastisk! LA Lifestyle er et herlig fristed å være. Et sted du kan ta en pause fra janteloven og alle de uskrevne reglene man skal følge til enhver tid. Tina og Pia er utrolig hardworking og fulle av kjærlighet. Vi brenner alle for å bidra til at du blir den sterkeste utgaven av deg selv.

Uten disse jentene kunne det ikke vært mulig å få til alt det vi har fått til i år. Jeg er god på mye, men langt fra alt. Uten disse jentene hadde jeg ikke greid å realisere mine drømmer og vi hadde ikke kommet dit vi er i dag med LA Lifestyle. Disse jentene kan det jeg ikke kan og de sier jeg kan det de ikke kan. Vi utfyller hverandre. Dessuten kan vi stole på hverandre 100%. Vi er ærlige og direkte i vår kommunikasjon og ønsker det beste for hverandre. Vi digger alle å jobbe og 12 timers dager er ikke unormalt for oss.  Det er så gøy å jobbe når man jobber med det man digger og har så fab kunder!

Det var SÅ gledelig å se disse to heltinnene mine kose seg på Norefjell ski og spa sammen med sine familier i helgen og jeg blir så rørt over takknemligheten de viser. Tina og Pia er forbilder for meg og jeg forsøker hver dag å lære av disse to. Målet mitt er nemlig å bli et bedre medmenneske og disse to er mine forbilder. Jeg blir så stolt og glad over alle som har vært i kontakt med LA Lifestyle og skryter av Pia og tina. Deres evne til å yte service er unik. Pia jobbet blant annet tidligere på Mulberry og har uten tvil lært enormt mye. To skikkelig arbeidsjern jeg beundrer og respekterer.

Jeg var så heldig å få låne en Macan fra  Porche centeret i Oslo

Disse deilige ulldressene kan du bestille med rabattkoden LA Lifestyle på www.wearefit.com Da får du 20% 🙂

Jeg får stadig oftere tilbakemeldinger på at jeg er så målbevisst, sterk, tøff. Det siste året har vært overveldende på mange måter og en knallsuksess selv om jeg alltid ser noe vi kan forbedre. Typisk meg som er født perfeksjonist. Ja, visst er jeg bra nok. Men det er alltid mulig å forbedre seg. Jeg har vært høyt og lavt i år. Jeg har sprengt grenser. Store deler av mitt liv har foregått utenfor komfortsonen. Det har skjedd så mye at jeg ikke engang husker det akkurat nå siden jeg har hatt fokus på å levere i nåtid og ha fokus på målet jeg har i sikte. Jeg har vært mye i prestasjonsboblen min som dere vet jeg ofte er i. Jeg er tidvis «høyt oppe og svever» fordi jeg er så tent på alt som skal skapes og målene som skal nåes. Jeg må tenke stort for å klare å være i den lederrollen jeg har vært i det siste året som skal inspirere og spre kjærlighet til mange mennesker. For er det noe jeg ønsker så er det jo å bidra til at andre mennesker har det bra. Men.. Da må jeg jo først og fremst sørge for å fylle mine egne energilagre for å ha noe å gi. Det er viktig å holde balansen. Og det har vært dager hvor jeg har lagt meg ned i senga og grini, jeg har våknet opp og kjent at det har knytt seg i brystet mitt. Det har vært perioder hvor jeg har mistet troen på meg selv noen minutter og jeg har måttet riste det av meg og snu om tankene mine til mer positive tanker for å klare gjennomføre og realisere alle målene vi ønsket å nå i år. Jeg har måttet gå foran som en spydspiss, ta sjanser, tåle å få nei og en del slag i trynet. Men heldighvis har jeg noen trofaste mennesker i min nære omgangskrets som er der for meg både når jeg er høyt og lavt. Det har vært mennesker som har holdt rundt meg når jeg har grini og tørket mine tårer før jeg har reist meg igjen. Jeg er ikke flau over å vise følelser. Tvert imot. Jeg er først og fremst et menneske av kjøtt og blod. Jeg har mye herlige gærne mennesker rundt meg som bryr seg om meg dønn ærlig og crazy som jeg visstnok er. For det er visst ikke helt normalt å være ærlig og gjøre det man har lyst til har jeg fått forståelse for. Selv synes jeg flere burde være mer seg sjæl. Hva er det verste som kan skje? Det finnes da ingen fasit på hva som er rett og galt!

Vel, jeg må si TUSEN TAKK for alle som har tatt seg tid til å sende meg meldinger på Facebook walll, snap, insta, sms, mail og evt andre kanaler det måtte være. Takk til dere som ga meg herlige gaver fra de merkevarene dere vet jeg setter pris på. Dere kjenner meg altfor godt. Divatreatment slår aldri feil.. Lol..Ujålete treningsglad jente fra trøgstad. Maskulin og feminin. Tøff, men følsom og sårbar. Jeg kan like både hardt arbeid, møkk under neglene, skogstur og litt luksus. Kontraster og variasjon i livet er bra! Det ene utelukker ikke det andre.

Mennesker vil alltid mene noe om deg og mange vil forhåndsdømme deg uansett hva du gjør. Så sørg for å være happy med hvordan du selv er! 🙂

I helgen ble det lagt strategi for LA Lifestyle i det kommende året. Mye vil fortsette som normalt, men det vil også bli gjort noen endringer. Jeg mener det er sunt med litt endring. Noen ganger er man nødt til å avslutte noen samarbeid eller konsepter. Det er viktig å ha respekt for seg selv og andre mennesker samtidig som man er ærlig på hva man kan levere. Det er 24 timer i døgnet og skal man levere alt for alle til ennhver tid blir det umulig å levere kvalitet. Vi i LA Lifestyle ønsker å kunne stå for det vi skal levere og derfor har vi heller valgt å samarbeide med færre som vi kan ha en god og langsiktig relasjon med framfor mange små samarbeid som ikke er positivt for noen. Veien blir til mens vi går den. Vi er langt fra utlært, men vi lærer stadig noe nytt som vi tar med oss videre.

Vi takker alle som vi har samarbeidet med i år og vi gleder oss til de vi skal samarbeide med i 2018. Vi takker alle være fantastiske kunder. Mange gründere overlever visst ikke første året og vi er enormt takknemlig over deres tillit og at dere sprer LA Lifestyle og deres strålende resultater i sosiale medier og anbefaler oss til nye kunder. Uten dere kunne vi ikke hatt drømmejobben slik vi har nå.

Jeg føler meg elsket i dag og er enormt rørt og takknemlig for alle dere som ser meg som jeg er og viser at dere bryr dere om meg. Selv om jeg kan virke tøff er jeg veldig følsom og sårbar. Jeg er bare ei lita jente fra Trøgstad med store drømmer å realisere. Først og fremst et menneske akkurat som du.

Livet blir hva vi gjør det til! Lets go crazy! Det er ingen fasit! Paint it the way you like ut!

LETS do this!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *