RÅSTERK – Bli Sterk og Selvsikker!

Foto: Nicolai Saxegaard

Er du lei av fokus på det ytre? Ønsker du å bli sterkere og mer selvsikker?Du er kanskje nysgjerrig på hvor sterk du kan bli? Bli med meg på en 4 måneders periode hvor vi fokuserer på prestasjon og å se hvor sterk du kan bli i Knebøy, Markløft, Benkpress og finne ut hvor mange antall repetisjoner du klarer i Chins/Pullups! Det blir helt rått!

Ved å være en del av mitt Team LA Lifestyle under dette prosjektet vil du få et periodisert treningsprogram spesialdesignet for at du skal bli råsterk! Du vil også få individuelle tilpasninger. I tillegg får du Vår egendesignede Treningsdagbok og Lagdrakt med hettejakke og bukse.

Du vil få tilgang til all informasjon og kunnskap jeg har på feltet samt mine kontakter.

Når du bestemmer deg for å delta på dette prosjektet vil du kunne jobbe frem mot konkurranse sammen med positive powersisters som støtter deg og du får veiledning av en profesjonell styrkecoach. Jeg kommer til å lede gruppen  og pushe dere ut av komfortsonen samtidig som jeg heier på dere. Målet er at vi sammen skal gjøre hverandre sterkere!

Vi ønsker deg som er topp motivert til å bli med oss på dette. Du bør ha trent styrketrening litt før og det er supert om du kjenner din 1RM i bøy, benk og mark og pullups.Dette kommer vi uansett til å teste på første treff. Du bør ha evnen til å følge en plan og du bør like utfordringer. Du ser muligheter framfor begrensninger og liker gå all in. Du bør kunne gå inn i «maskinmodus» og holde fokus over en lenger periode for å kunne få maksimalt ut av dette programmet. Mest av alt er det din attitude som er viktig her. Du kommer til å oppleve mestring, vokse og bli mer selvsikker om du gjør det som skal til.

Det er begrenset antall plasser på dette programmet som strekker seg over 4 måneder da vi ønsker å kunne gi tetter oppfølging fordi vi er opptatt av å skape de beste resultatene. Vi kommer til å stille krav til deg og du vil bli utfordret. Dette innebærer at du må tåle konstruktiv feedback og ha evnen til å ta det til deg. Det er viktig at du er villig til å gjøre det som skal til. Er du klar for et spennende actioneventyr sammen med meg? La oss sprenge grenser og bli råsterke sammen! Hvor rått blir ikke det?? 😉

Hva er det verste som kan skje? Vi er powersisters som backer hverandre! Sammen er vi sterkere!

Du får:

4 måneder med mål å øke i 1RM i ulike øvelser.
For dere som ønsker å delta i styrkeløft konkurranse, er dette en super oppkjøring, men ikke et krav for å være med.Treningsprogram med individuelle tilpasninger
Team LA Lifestyle hettejakke og bukse/ LA Lifestyle treningsdagbok
Oppfølging av Mental Coach av Lene Alexandra
Oppfølging av Strength Coach Fredrik Gyllensten

* 2 faser x 8 uker. Motstand står da i prosenter / intensitetsoner.

* Munner ut i makstest.

* Oppfølging i felles Facebook gruppe.

* Treff/samlinger i Oslo arrangeres underveis i opplegget, inkl. i prisen.

* MÅL: Øke 1 rep maks i bøy, benk, mark, og antall repetisjoner i chins.

Oppstart 14 November
Ferdig 14 Mars

Samlinger i Oslo (kommer tilbake med sted og tidspunkt)

Send mail til tina@lalifestyle.no

Bli med da vel!

Lene Alexandra <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *