LA Lifestyle fyller et år!

Foto: Her og Nå / Min karriere som personlig trener startet på SATS Nydalen i 2012 etter jeg hadde gått PT utdanning på Akademiet for personlig Trening

Foto: Side2 / Etter et halvt år på SATS startet jeg mitt eget selskap og å skape LA Lifestyle. Jeg var tilknyttet PT studio Optimal Trening. På dette bildet trener jeg Elin Reitan til en treningsartikkel. Elin Reitan jobber med økonomi og har ved flere anledninger forelest ved vår Bikiniakademi.

Takk for at dere ønsker å være en del av familien??❤️?? Jeg skulle ønske jeg hadde mer tid til å dele kunnskap til dere så dere kan bli den sterkeste utgaven av dere selv. Vi jobber stadig med å forbedre våre arbeidsrutiner i LA Lifestyle så vi kan gjøre en enda bedre jobb for dere og skape de beste resultater slik at dere når deres mål. Vi er alltid takknemlig for innspill! Vi har tro på oss selv, men vi er ydmyke.

Ingen er perfekt! Selv om vi er bra nok kan vi alltid bli bedre????

LA Lifestyle startet jeg å skape i 2012 etter å ha kommet meg opp etter en mørk dal da jeg i 2008 overarbeidet meg fordi jeg ikke klarte si nei. Jeg skriver om dette i boken Bra Nok! Jeg snakker også rett fra levra om opp og nedturer når jeg holder foredrag. 2008 var mitt mest hektiske år noensinne. Jeg deltok i Grand Prix, turnerte i Norge og utlandet hvor jeg var på ulike hitlister , jeg stilte alltid opp for pressen. De vekket meg på morgenen og ringte meg sendt på kveld og jeg var nok på mange måter deres «klikkhore» ( Blondt hår og store pupper ga visst mange klikk). Det samme året skiltes mine foreldre, jeg fjernet silikonen for å bli bedre likt og jeg vant Skal vi danse…. Bare for å nevne noe.. Samtidig slet jeg med spiseforstyrrelser , lav selvfølelse ,angst og depresjon…

Jeg ville så gjerne bli akseptert.. det jeg ikke forstod var at jeg måtte starte med meg. JEG måtte akseptere meg selv først som branok!

Jeg fikk det skriftlig av psykolog at jeg var født perfeksjonist.. det har ikke alltid vært lett å leve med. Jeg har virkelig kjent på ytterpunktene og presset mine grenser til maks. Jeg har flere ganger presset meg så langt at jeg ikke har ønsket å leve mer. Jeg hadde ingen grenser og det at jeg kjørte meg selv så hardt gjorde at jeg så ingen mening med livet. Det ble sort og helt tomt..

Hvordan kom jeg meg opp?

Min lidenskap for trening har alltid vært STOR og det var den som fikk meg opp av den mørke dalen. Jeg ble liggende på sofaen til mamma ca. et år etter jeg vant Skal vi danse i 2008. Jeg er tidligere idrettsjente og har spilt håndball og fotball i 10 år.Da jeg var lita brukte jeg alle sparepengene mine på det beste treningsutstyret. Da jeg ikke trente selv tilbrakte jeg for det meste tiden i hallen for å se på andres treninger og studere hvordan jeg kunne bli bedre. Så hang jeg mye sammen med håndballtreneren min og forsøkte tilegne meg så mye kunnskap som mulig. Jeg har alltid beundret og sett opp til kunnskapsrike ledere som får ut andres potensial. Jeg begynte å kjenne meg rastløs etter å ha ligget altfor lenge på sofaen hjemme hos mamma i 2010. Og skal jeg være ærlig var jeg redd for å forfalle også. Typisk perfeksjonisten i meg. Men det var også det som fikk meg opp fra sofaen. Hva som var grunnen er egentlig uvesentlig. Jeg er bare overlykkelig over at jeg klarte reise meg igjen.  Jeg startet gå turer og endorfinene startet produseres. Det hjalp på min mentale helse. Jeg gikk den gangen ut med hette og briller i frykt for å bli sett. Det å bli så kjent som jeg ble etter Skal vi danse var nesten litt skremmende. Jeg startet forsiktig å mosjonere for å få orden på helsen min. Jeg startet helt fra bunnen og tok et skritt av gangen. Jeg hadde snakket med flere psykologer og jeg hadde det siste året fått streng beskjed om å gjøre INGENTING. Rimelig frustrerende for meg som alltid har elsket å jobbe hardt og mye. Jeg kjenner meg nesten mer rastløs om jeg ligger og forsøker slappe av. Jeg forsøkte tenke «Alt er bedre enn ingenting». Jeg hadde senket mine forventninger til meg selv. Dette resulterte i at jeg etterhvert turte gå bort på SATS.

Foto: Anne Marte Sneve og meg. Hun har lært meg mye. Dette bildet er fra vi gikk Besseggen. En utrolig fin opplevelse.

Jeg fikk meg en personlig trener som fokuserte på mestring og å bli sterk framfor tynnest mulig. «Sterk er det nye tynn» . Hun så MEG. Hun brydde seg Ikke om kjendisen eller boobslene som veldig mange andre så meg som. Hun så meg som et menneske. Disse ulike tingene samlet gjorde at jeg ble sterkere både mentalt og fysisk. Mestring er det jo psykologisk bevist at gir økt selvtillit. Sakte, men sikkert fant jeg tilbake til meg selv. For når man er utbrent blir man en svakere utgave av seg selv. Jeg bar bare en skygge av meg selv. Litt sånn «Unnskyld at jeg lever». Jeg var ikke den frekke og frampå Lene Alexandra som moren min hadde oppdratt meg som.

Min personlige trener var PT ansvarlig på studio og så et potensial. Hun mente jeg ville bli en god PT. Jeg ? Jeg som tidligere hadde følt min eneste verdi var 1,2 kg silikonpupper, «ronkeobjekt» og som målte min verdi i antall oppslag i media?? Kunne JEG hjelpe andre mennesker?? Er det håp for meg er det håp for alle tenkte jeg.

JA! Det viste seg at det var akkurat det jeg trengte! Mer kunnskap og mening.Jeg ønsket meg flere bein å stå på. Jeg måtte lære å respektere meg selv og da måtte jeg gjøre meg selv stolt.  Jeg brukte resten av sparepengene fra «boobstiden» og gikk ut i VG og sa jeg skulle bli PT. Du kan trygt si at dette ga meg ekstra press på mine skuldre. Jeg var jo da livredd for ikke og lykkes Seff…??? Da jeg gikk på skolen bare dagdrømte jeg om å bli artist og jeg trodde ikke at jeg var særlig smart. Det viste seg at det var noe helt annet når jeg skulle lære mer om min lidenskap som gjorde at jeg fant min misjon i livet.

Trening gir mening!

Jeg hadde en av de beste besvarelsene i klassen, ble headhuntet til SATS, Slo rekord på salg etter 2 dager på jobb. Ingen på studio hadde solgt så bra første måneden og dette hadde jeg gjort på to dager. Og jeg var ikke engang en selger. Jeg bare fortalte på sosiale medier at jeg skulle bli PT og inviterte inn alle som kontaktet meg til å komme på «audition». Jeg satt opp en hel dag og gjorde intervjuer med de for å finne ut om de var motivert for å gjennomgå en endring.  Jeg var livredd for at jeg ikke skulle skape gode nok resultater for kundene mine og ble overlykkelig da en av mine første mannlige kunder gikk ned 18 kg på 4 mnd.

Foto: Børge Kraft- Pettersen gikk ned 18 kg i løpet av 4 måneder. Han gjorde alt han fikk beskjed om og fulgte planen. Tv2.no var snille og laget en fin artikkel på dette som gjorde at det rant inn søknader fra flere menn som ønsket å gjennomgå samme transformasjonen. Børge ble også min kjæreste som jeg er veldig glad i den dag i dag. Han har lært meg enormt mye.

Foto: Mitt spesialfelt som PT ble raskt menn og triathlon. Jeg har alltid kommunisert bra med menn siden jeg er tydelig og direkte. Siden 2012 har jeg trent mannlige toppledere og direktører med hovedfokus på vektnedgang, livsstilsendring, styrke og muskelvekst. Jeg har vært personlig trener og lederstøtte som har bidratt til at de presterer både som leder, men også som pappa med familien. Utad i sosiale medier har jeg ikke postet dette da de aller fleste av disse ønsker å verne om sitt privatliv, noe jeg forstår meget godt.  Det har vært meget lærerrikt å komme under huden og forstå hvordan de tenker. Jeg føler meg priviligert som har fått lov til å trene så mange kunnskapsrike hardtarbeidende mennesker som jeg har som forbilder. De har lært meg masse.

Det var utrolig meningsfullt å kunne bidra til at andre mennesker ble den sterkeste utgaven av seg selv og fikk en bedre helse som ga de ringvirkninger både på jobb og hjemmebane. Jeg følte meg verdifull og dette å gi av meg selv til andre gjorde at jeg vokste meg sterkere. ❤️??? Under denne perioden leste jeg selvhjelpsbøker, jobbet med å hjernevaske meg selv til å tenke «Jeg er Bra Nok!» Jeg kom til et punkt hvor jeg aksepterte meg selv som bra nok og ga ut Bra Nok! Boken. I ettertid har jeg lært at selvfølelsen vår er ferskvare vi må trene hele tiden og at den kan få en trøkk om du mister jobben eller blir forlatt av din partner for eksempel.

Siden den gang har jeg hjulpet tusenvis av mennesker med livsstilsendringer, holdt foredrag, ledet treningsreiser og ulike spennende gruppekonsept.

LA Lifestyle – Freedom & courage to follow your dreams

Jeg har gått flere utdanninger. Blant annet Lederskap og coaching på Coachteam.

Jeg startet skape LA Lifestyle livsstilsfilosofien i 2012.Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det skulle ta av og bli såpass stort som det i dag har blitt. Nå har vi webcoachingkunder fra 18-60 over hele Norges land. Mitt mål har aldri vært å bli størst mulig , men å forsøke se menneske og å bidra til å skape resultater slik at jeg og nå vi i LA Lifestyle kan bidra til at du blir den sterkeste utgaven av deg selv.  LA Lifestyle AS ble først opprettet for et år siden og den kommende uken feirer vi et årsjubilet?❤️???? Jeg kjenner meg utrolig rørt og stolt. Det tok lang tid før jeg turte. Jeg forsøkte mange ganger før jeg tok steget. På et tidspunkt slapp jeg taket og startet å delegere. Det var da ting skjedde. Vi kommer langt alene , men lenger i team.

Sammen er vi sterkere! 🙂

Nå leder jeg et team med dyktige mennesker jeg beundrer og respekterer. Vi får daglig meldinger fra våre LA Lifestylers over landet med historier om hvordan vi har hjulpet de. Dette er SÅ uvirkelig og jeg er så rørt. Klyp meg i armen!

Jeg har vært livredd og mye utenfor komfortsonen ??? Slik kommer det nok til å være resten av livet mitt. The story of my life. Jeg tror rett og slett jeg er avhengig av å ha det «litt jævli». Som leder er jeg langt fra utlært. Jeg har lært mye om meg selv dette året. Noe er jeg veldig god til og andre ting er det bedre å delere til noen som kan det bedre enn meg. Jeg er ydmyk og vet at jeg fortsatt har mye å lære. Men jeg er av den oppfatning av at alt kan læres!

Tuuuuusen takk for all positiv feedback og dere som kommer med innspill til hvordan vi kan forbedre oss! Det betyr enormt mye for oss! Vårt første år har virkelig gått over all forventning, men det gjør IKKE at jeg hviler på laubærene. De av dere som kjenner meg vet jo at jeg alltid jobber med å si hvordan ting kan forbedres og effektiviseres slik at vi kan skape gode resultater og kvalitet. Vi kan alltid bli bedre!

Ja til respekt for ulikheter! Antijante! Nei til mobbing!

Sammen er vi sterkere!!

Jeg drives veldig av å gjøre det «umulig mulig», så nå har jeg satt noen hårete mål for LA Lifestyle og meg. Hjelp, jeg kjenner jeg skjelver i buksa ved tanken. Men.. Det skal visst være bra.. For hva er det verste som kan skje egentlig? At vi failer?

Either you win or you learn! 

I <3 you!! 

LA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *