Jeg skal bli RÅSTERK

Foto: Bilde fra jeg ledet en treningsreise. Jeg digger å lede en gruppe på vei mot et mål og bidra til at deltagerne opplever mestring og blir en sterkere utgave av seg selv. DET tenner meg!

Hva er det som motiverer deg til å trene? Hva er det som gjør at du gir det lille ekstra på trening? Er det å trene sammen med venner? Er det å sette deg et hårete mål? Trener du for utseendet eller helsen? Uansett grunn. Det spiller ingen rolle mener jeg. Selv er jeg mest opptatt av at du finner den treningen som funker for deg og som gjør at du er den sterkeste utgaven av deg selv!

Selv digger jeg som noen av dere kanskje har skjønt å sette meg hårete mål og å jobbe konkret mot disse. Nå har jeg over en lengre periode hatt mest fokus på Fitness og jeg har lært enormt mye om hva som faktisk er mulig å få til med kroppen vår med tanke på det estetiske og dette er noe vi i LA Lifestyle er skikkelig gode på!

Nå derimot har jeg endret fokus. Siden jeg gikk av fitnessscenen har jeg spist godt og målet er nå å bli RÅSTERK! Derav det nye konseptet med samme navn. Vi har blitt rent ned med søknader. Det er SÅ mange som vil være med meg å bli RÅSTERK! Faen, så kult! Digger det! Tina har blitt bombadert med emailer bakckhouse. Så utrolig gøy! Vi har ikke fortalt så mange om dette da dette på mange måter er et pilotprosjekt, men jeg vet det blir HELT rått!! Og vet dere hvorfor? Because of passion! Jeg er nødt til å tro på det jeg gjør. Jeg anbefaler ingenting jeg ikke har tro på og jeg ønsker å bidra til at andre blir en sterkere utgave av seg selv. Jeg ønsker å bidra til å styrke mine medsøstre. Jeg vil gjøre de sterke og mer selvsikre. Ganske cocky og tro jeg kan få det til sikkert, men jeg tar sjansen. Jeg har da greid å gjøre mange både sterke og selvsikre før! For de av dere som er nysgjerrig og ønsker joine kan dere sende en søknad til tina@lalifestyle.no 

Selv ligger jeg nå på kaloriOVERSKUDDD ( Ja, du hørte rett.. 😉 og har kommet meg opp i vekt til 60 kg. ( Det meste jeg noensinne har veid er 65 kg og da var jeg dypt deprimert og hadde tvansspising om man skal sette navn på og evt kalle det en spiseforstyrrelse)  Tror det laveste jeg lå på i konkurransesammenheng denne høsten var 52 kg på det «verste» et tidspunkt, men det avhenger jo litt av hvilken vekt jeg har brukt. Dette var kanskje kun en dag. 54 kg veide jeg de seneste ukene. Men tall må man aldri la styre sitt humør. Jeg deler dette med dere for å gi et perspektiv. Dere må aldri sammenligne dere med andre. Feil målinger kan også skje. Vekt og målinger gjør vi for å ha et referansepunkt og for å måle framgang.

Grunnen til at jeg nå ligger i kalorioverskudd er fordi det sies at det lønner seg å ligge i overskudd for at hormonene skal fungere på best mulig måte og at det skal være best mulige forutsetninger for både styrke og muskelvekst. Jeg tester også ut kreatin for fullt i denne perioden da dette er et av de få kosttilskuddene det er bevist ved forskning at kan gi resultater mtp styrke og muskelvekst. Skriver mer om dette senere.

Jeg har hvertfall meldt meg på en liten intern konkurranse 9.desember. Dette er kun for å teste styrken min. Ikke en viktig konkurranse og mitt endelige mål. Mer om det senere. Nå vil jeg bare bli RÅSTERK og å lære mest mulig i prosessen. Og dere kan altså bli med meg på dette om dere vil!

Send mail til tina@lalifestyle.no med søknad. Da vil dere få informasjon om dette prosjektet.

Jeg har kjøpt meg nytt løftebeltet og gleder meg helt rått til å trene i dag! Damn, det er virkelig noe HELT annet å trene med SÅ mye mat i kroppen. Litt mykere former med litt mer fett på ræva er dessuten bedre for helsa. Det er gjort forskning på at du faktisk lever lenger om du har litt mer fett på rumpe og lår. Så lets Booty up ladies. Greit å slippe å fryse på vintern er det ikke? Mer å ta i mer å værra glad i! Er dere med meg?

Lets just Lift! La oss bli RÅSTERKE sammen a jenter!

Sammen er vi sterkere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *