Tror du dette gjelder oss andre også?

Foto: Nicolai Saxegaard ( No photoshop)

Ei av mine følgere skrev til meg da jeg skrev at jeg hadde både gått opp i muskelmasse og blitt sterkere i løpet av fitnessdietten ( kaloriunderskudd) jeg gikk på i ca 6 måneder før NM.

Hvorfor skulle ikke dette gjelde dere også? Jeg er bare et menneske og jeg har tro på at alle vi mennesker har et enormt potensial om vi bare er villig til å jobbe hardt for å nå våre mål. Javisst jeg har en del kunnskap om trening og ernæring som gjør at jeg har en del fordeler i forhold til å skape resultater  i forhold til kroppssammenseting samt at jeg har et nettverk og dyktige kollegaer og fagpersoner i min omgangskrets som jeg beundrer, men..

For å forklare litt:

Som dere vet har jeg deltatt på et forskningsprosjekt i samarbeid med NIH i forbindelse med Fitnesskonkurransene jeg har deltatt i nå i høst. Dette var en av flere grunner til at jeg valgte å delta i enda flere fitnesskonkurranser. Jeg er stadig sulten på mer kunnskap og jeg føler den måten jeg lærer aller best på er ved å erfare og kjenne etter på min egen kropp. Denne forskningen er et prosjekt jeg er med på for å øke kompetansen rundt kvinnelige fitnessutøvere og ellers jenter som trener mye. Samt at jeg har alltid hatt troen på at det ER mulig å bygge muskler på kaloriunderskudd og derfor var denne forskningen meget interresant for meg.

Det er veldig mange som bastant liker å si at det ikke er mulig å bygge muskler på kaloriunderskudd. Selv er jeg mer open minded og liker se muligheter der andre ser begrensninger og viser til forskning. Jeg synes definitivt det er lurt å sjekke fakta og forskning samt å stille seg kritisk til enhver kunnskap som blir delt uansett avsender. Alle kan ta feil eller komme med feilaktig informasjon. Når det skal sies synes jeg det er spennende å gjøre det «umulige mulig» da det tenner meg litt ekstra.

Jeg deltok for ca en måneds tid siden på NM i Fitness og i forbindelse med forskningsprosjektet jeg deltatt i har jeg de siste 4 månedene økt både i muskelvekst og styrke. Dette betyr ikke at dette er noe ALLE kan gjøre nødvendighvis. Vi venter fortsatt på resultatet for hele gruppen med fitnessutøvere som har deltatt. Det er selvfølgelig mange faktorer som spiller inn her. Gener, livsstil, kunnskaper , erfaring, treningsbakgrunn og mange andre aspekter har nok noe å si for resultatet. Jeg tror absolut at om du er sulten nok på å nå målet og enten har kunnskap eller tilknytter deg dyktige fagpersoner så vil du også kunne klare det samme som meg. Men det vil selvfølgelig kreve hardt arbeid og at du går 100% inn for det. Du må virkelig ville gjøre alt som skal til! Og DET derimot er det få som gidder.. Mange kommer med unnskyldninger som at.. UFF, nå var det familieselskap da… Måtte hente ungen i barnehagen , forretningsmøtet dro ut.. Vel, unnskyldningene er utallige.. Så spørsmålet er:

Hvor viktig er det for deg? 

Jeg hadde en fett% med DXA scan på 13,068 da jeg startet prosjektet. Var nede i 8,181 midtveis i prosessen. ( DXA er en annen måling enn slik jeg pleier måle med fettklype. Den viser en høyere % i tilfelle du er en detaljorintert person som husker tall jeg har nevnt før. Derfor viktig og ikke sammenligne sin fett% med andre og når du måler er det viktig å bruke samme målingsmåte hver gang så det blir mest mulig korrekt. I forskningsprosjektet har vi brukt DXA. En svindyr luksusmåler de har på NIH. Skikkelig proffe greier!

Nå ca 3 uker etter konkurransene lå jeg påå 10,353.Vekten har gått fra 60,027, 55,021 til nå etter konkurransen 59,792. Som jeg nevnte for dere dreit jeg i reverse Diet og spiste fritt i LA og Vegas. Jeg skal ikke på noen fitnessdiett med det første. Nå som jeg spiser godt og løfter tungt kjenner jeg at kaloriunderskudd er ikke akkurat mitt fokus nå i høst og vinter.

Nå skal jeg bli RÅSTERK! Noen av dere har sikkert fått med dere at jeg nå drar i gang et HELT rått konsept som heter nettopp RÅSTERK. Det blir det råeste jeg har ledet til nå og dere 15 som får plass på første runde kommer til å digge det! Jeg er SÅ gira og gleder meg til å bidra til at dere blir både sterkere og mer selvsikre. For mer info: Send søknad til: tina@lalifestyle.no 

Altså! Klart dere kan få til det samme som meg! Dere må bare jobbe beinhardt! Det er det eneste som teller! Men var jeg dere ville jeg satt målet deres litt høyere! Hvorfor måle dere meg meg? Takk for komplimentet, men hvorfor ikke heller måle dere med de beste i verden?

Vel, det var kanskje litt å ta i.. Spesielt om man er nybegynner.. Hihi.. Jaja.. Ikke sammenlign ditt første kapittel med en sitt tiende..

Is i magen og nyt prosessen. Det er jo NÅ vi lever!

Digger dere!

LA

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *