Jeg har IKKE gitt opp kjærligheten!

Jeg har for faen ikke gitt opp kjærligheten! Jeg vet bare hva jeg vil. Og akkurat nå velger jeg prioritere karrieren. Alt til sin tid. Og jeg er ikke redd for å avslutte et forhold om jeg ikke føler det er rett. For meg er det viktigere å lytte til mitt indre enn å holde på fasaden. Men den framsiden her er jo bare bullshit! For jeg har IKKE gitt opp kjærligheten! Tvert imot. Jeg har mer tro på kjærligheten enn noensinne. Jeg har lært noe av hvert forhold jeg har vært i kort eller lengre. Nå skal det sies at tallet på denne framsiden er feil!

I mange år har jeg hatt en god relasjon med Se og Hør hvor jeg har blitt behandlet med respekt og hvor jeg ikke har fått overraskelser som dette. Nå er jeg i sjokk over denne forsiden!

Og stakars eksene mine som blir smelt opp på forsiden sånn. Jeg takler det fint. Men tenk på barna deres.. Uff, jeg er veldig lei meg på deres vegne.. <3

Mange unge drømmer om å bli kjendis.. Vel, som dere forstår er det ikke bare positivt å være en offentlig person. Som regel rekker jeg knapt bli kjent med noen før de skal skrive at jeg har fått meg kjæreste…

One Comment on “Jeg har IKKE gitt opp kjærligheten!

  1. Pingback: Lene Alexandra raser mot Se og Hør – Media

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *