Jeg er talentløs på å vaske klær!

Foto: Christoper Brown / LA 🙂 Om du vil ha rabatt på «Black squad «outfiten jeg har på meg kan du skrive inn Rabattkode LALiestyle på www.wearefit.com sin nettside 🙂

Shit, dette året har gått enormt raskt og det har skjedd så mye at jeg knapt klarer å huske alt som har skjedd. Damn, jeg har holdt litt av et tempo. Det er kun 24 timer i døgnet og har man store drømmer og mål man ønsker realisere er det jammen viktig å bruke tiden sin effektivt eller hva?

You win some and you loose some

Vi nærmer oss så smått julen og denne tiden pleier jeg å se litt tilbake for å se hva jeg selv har oppnådd, men i år er jeg ikke alene og jeg ser nå tilbake for å se hva Team LA Lifestyle har oppnådd. Da liker jeg å stille meg selv noen spørsmål.

Hva var målet for året?  Hva har gått bra og hva kunne vært gjort bedre? Var det noe som gikk skikkelig galt? Hvilke mål har vi nådd? Jeg synes det er viktig å ta et skritt tilbake og evaluere hva man har prestert for så å kunne korrigere, forbedre og ta to skritt fram. Er det noe man skal slutte å bruke tid på? Noe man vil bruke mer tid på? Hva fungerer bra? Hva fungerer ikke? Hva er du dyktig på ? Hva gir deg energi? Still deg selv noen spørsmål.

Uansett om du er leder, entreprenør, ansatt eller har mål å nå er det viktig å være bevisst på hva du bruker din tid på. Selv liker jeg å ha en form for struktur og rutiner i min kalender for at jeg skal nå mine mål. Kontinuitet over tid og gode rutiner gjør at man når sine mål mener jeg. Så er det viktig at det ikke blir for mange store endringer samtidig. Dette kan gå utover prestasjonen. Så er det gjerne slik at det du fokuserer på blir du god på.

Så hva ønsker du å prestere best i? Hva er viktigst for deg? Legg energien på dette. For noen er det kanskje å være en god far eller mor, for andre er det å vinne salgskonkurransen på jobb, mens noen ønsker å slå rekord i knebøy eller å finne drømmeprinsen for alt jeg vet. Uansett er det slik at ingenting kommer gratis og vi må jobbe for å nå være mål.

I mitt liv har det vært enormt mye endringer i det siste og dette har vært bevisst. Selv er jeg ikke av de som lar meg skremme av store endringer. Javisst kan det være skummelt, men action og spenning gjør at jeg føler jeg lever og jeg vokser mye utenfor komfortsonen. Jeg tror det er viktig å ha både noe trygt og stabilt i sitt liv, men også  noe spenning slik at vi konstant utvikler oss. Det er også viktig å ha noe å strekke seg etter slik at vi får ut vårt potensial.

Jeg er nå i en endringsfase igjen hvor jeg merker at jeg vokser som menneske. Jeg gjør en del endringer både privat og i selskapet for å forbedre situasjonen og skape bedre rutiner, effektivitet og livskvalitet slik at vi kan levere enda bedre resultater for våre kunder.

Det er mye spennende som skjer i  kulissene for tiden i LA Lifestyle. Blant annet skal vi 24.oktober ha 1 års jubilet! Det er jo HELT utrolig! WOW! Så raskt tiden har gått! Jeg har lært enormt mye om meg selv og det å være leder det siste året. Jeg har blitt enda mer bevisst på hva jeg er god på, hva jeg ikke er god på og hva jeg kan og bør bli bedre på.

Jeg er talentløs på å vaske klær og ødelegger desverre ukentlig masse klær ved å farge de.. Uff, tragisk husmor med andre ord.. Uøkonomisk er det også.. Bør vel lære meg dette snart. Jeg er god på å stille spørsmål, være nysgjerrig, se muligheter framfor begrensninger og å tenke stort. Jeg er ikke så god til å gå ned i detaljer i hverdagen og blir det for mye rutiner mister jeg energi. Så jeg forsøker sitte minst mulig foran laptop og heller være mer ute og snakke med mennesker, skape, inspirere og å delegere bort detaljer og oppgaver som suger energien ut av meg slik at jeg kan være den sterkeste utgaven av meg selv.

Har du tenkt over hva som er dine sterke og svake sider? Hva kan du bli bedre på? Hva bør du ikke brukt tid på? Hva bør du delegere til noen som kan det bedre enn deg eller har mer lyst til å gjøre det? Hva er du best på? Hva gir deg mest energi? Hva brenner du mest for? Det vil alltid være noen som digger å gjøre det du ikke er god på eller ikke har lyst til å gjøre og DET er det som er så kult med teamwork!

Foto: Balilivingimports.com

I morgen er det mandag. Ny uke nye muligheter! Jeg ønsker dere en kick ass uke!

Love LA <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *