Ønsker du å bli en sterk feminin powerlady?

#egenreklame

Foto: John Andresen / Outfit: Tights www.wearefit.no   Rabattkode: LALifestyle Topper: www.lalifestyle.no webshop

Foto: John Andresen / Outfit We Are Fit: Rabattkode LALifestyle

Da er Team LA Lifestyle – BIKINIAKADEMIET noe for deg!

Ønsker du å komme i ditt livs beste form og bli den sterkeste utgaven av deg selv? Ønsker du å gå utenfor komfortsonen og pushe dine grenser ? Liker du å være en del av et team og å jobbe hardt sammen mot et konkret mål? Drømmer du om å stå på en scene eller å være modell for en dag på en profesjonell photoshoot?

Teamleder & Fitnesscoach: Lene Alexandra
Oppstart: 1 Desember 2017

Første samling 27-28 Januar 2018

Foto: Fitnessproff og tidligere Europamester Mette Ulseth som har Bacehlor i Fysisk helse vet hva hun snakker om

Bikiniakademiet er et nytt konsept hvor du sammen med andre likesinnede sporty jenter jobber sammen mot et konkret mål for å komme i ditt livs beste form både fysisk og mentalt.  Vårt mål er å pushe deg til å bli den sterkeste utgaven av deg selv over 4 måneder. For vårens sesong har vi tatt til oss feedback, evaluert og gjort noen endringer. Det at du deltar på Bikiniakademiet vil ikke gi deg en garanti på at du får delta for Team LA Lifestyle i Bikinifitness. Det er heller ikke noe must for oss at det er et mål for deg. Men OM det er ditt mål vil vi stille krav til deg! Vi har noen kriterier du behøver å fylle for å bli valgt ut til å være blant de som får stille for Team LA Lifestyle. Dette er av respekt for sporten for å opprettholde kvalitet, men også fordi vi ønsker å ta vare på dere som våre kunder. Det er viktig at dere ikke går ut på den scenen før dere føler dere er klare for det samt at dere får en positiv opplevelse. Noen av de som er på Bikiniakademiet hos oss mot konkurransene nå i høst, har valgt å lytte til sin kropp og venter med å stille til våren 2018, da det er mye som skal stemme for at man skal ha overskudd til å prestere sitt beste. De er blitt sterkere både fysisk og mentalt, og det er noe av det vi jobber hardt for at de skal bli. Vinnere er de alle sammen uansett!

» Endring ER Mulig! Noen ganger tar det bare litt lenger tid!»

Du kan altså gå bikiniakademiet enten du vil gå igjennom en livsstilsendring eller å delta i bikinifitness. Vi kommer i vår til å ha begrenset antall plasser både på Bikiniakademiet og det vil bli et begrenset antall som får stille for Team LA Lifestyle. Så om ditt mål er å stille i vår vil det kreve hardt arbeid fra deg!

Vi kommer til å gjøre vårt ytterste for at du skal nå ditt mål enten ved å gjennomgå en livsstilsendring og ha mer energi til familien samt føle deg vel i egen kropp eller du ønsker stå på pallen i bikinifitness.

Foto: Noen av våre tidligere hardtarbeidende utøvere som kom seg på scenen. Flere av disse jentene fikk pallplasseringer også 🙂

Vi retter oss mot deg som ønsker å være en Sterk, Feminin og ressurssterk kvinne. Vi ønsker at du skal både føle deg og se Fit and Fab ut!!!
Vi ønsker å se deg stråle som en skikkelig powerlady og vi brenner for å pushe deg til å nå dine mål. I LA Lifestyle er vi overbevist om at det er utenfor komfortsonen vi utvikler oss og vokser oss sterkere!

På Bikiniakademiet ønsker vi å skape framtidens lederkvinner og rollemodeller. Fokuset vårt er på Girlpower, treningsglede, mestring og Teamwork. Vi følger antijanteloven og er imot mobbing og vi har nulltoleranse for baksnakking.Vi har et sunt syn på konkurranse og mener at det gjør oss bedre. Vi beundrer og heier på de som er annerledes eller de som er bedre enn oss og tror på at vi blir som de vi omgåes. Derfor er det viktig for oss å skape et godt miljø med en heiakultur som skaper gode resultater.

Sammen er vi sterkere!

 

Mål:
Bli den sterkeste utgaven av deg selv!
Livsstilsendring!
Øke kunnskap og trening, ernæring og mentaltrening!
Bikinifitness!

 

Foto: Poseringstrening med noen av jentene på www.ullerntrening.no

På Bikiniakademiet får du:

3 Team samlinger
Treningsprogram
Kostholdsprogram
Målinger/ før og etter
Foredrag om ernæring
Foredrag om økonomisk helse
Foredrag om sosiale medier
Foredrag om Beauty

Du lærer hvordan sminke deg selv og framheve din skjønnhet
Fokus på mental trening og målsetning.
Poseringstrening
Gruppetimer
Foredrag om trening.
Photoshoot med profesjonell fitnessfotografer.

PS: Det er viktig at du forstår at dette vil kreve hardt arbeid og dedikasjon for deg. Så tenk deg nøye om før du sender inn en søknad. Vi ønsker verken kaste bort din eller vår tid. Vi ønsker å skape resultater og å se deg i ditt livs beste form! Vi vil at du skal lykkes! 

 

Send søknad med bilde tatt nylig i bikini/undertøy ( forran, side, bak )  og navn på din Instagram til bikiniakademiet@lalifestyle.no Skriv hvorfor du ønsker å delta på Bikiniakademiet eller hvorfor du ønsker stille i Bikinifitness for Team LA Lifestyle våren 2018. Emne Merkes: Bikiniakademiet Kull 5)
Søknadsfristen Snarest, så vi kommer til å ha løpende opptak og auditions fram til vi har deltagere med den rette innstillingen som virkelig er dedikerte og klare for å gjøre det som skal til.

 

Alle vil få svar, men det må påberegnes litt behandlingstid da vi frem mot høstens konkurranser nå har fullt fokus på de jentene vi følger opp på Bikiniakademiet nå.
Om vi ikke svarer med en gang betyr det bare at det er stor pågang hos oss <3

Du vil få svar på alt du lurer på av pris og praktisk info når du sender søknad til oss.

Vi i www.lalifestyle.no ser fram imot å høre fra deg! 

 

Are you ready to push your limits? LETS do this!!

Team LA Lifestyle

Lene Alexandra <3

 

Med forbehold om at endringer kan forekomme.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *