Har det klikka for deg Lene Alexandra?

Foto: Nicolai Saxegaard Topp: Run & Relax Tights: Rabattkode LA Lifestyle på  www.wearefit.com

 

Har det klikke for deg Lene Alexandra? Hva er grunnen til at du ikke er verpesyk og giftesyk? Hvorfor er du så ekstrem? Hvorfor er du så streng mot deg selv? Kan du ikke leve litt? Hm.. Hva er egentlig å leve? Det er vel like mange svar på det som det er mennesker på jorden?

Det er ofte mange rynker på nesen over ting jeg gjør.Det har jeg etterhvert begynt å vende meg til selv om jeg KAN ta det til meg når jeg har PMS..I en alder av 35 har jeg vel egentlig begynt å innse at jeg høyst sannsynlig aldri kommer til å bli som alle andre og det ønsker jeg vel egentlig ikke heller når jeg tenker meg om. Noen ganger lurer jeg på om jeg noensinne kommer til å få lyst på barn eller kommer til å få en sterk trang til å gifte meg? Jeg må innrømme at jeg noen ganger tar meg i å tenke «Er det noe galt med meg siden jeg ikke tenker på at jeg har lyst på barn?».   Jeg føler samfunnets forventninger dreier seg om å leve det «perfekte liv» med familien sin og at mange tenker at det er de som lever på den politisk korrekte måten som er gode forbilder. Jeg kommer aldri til å bli som de.. Hm.. Selv må jeg si at jeg beundrer de som klarer leve det «perfekte familielivet». Etter å ha vært coach og sparringspartner i en del situasjoner med mennesker som lever dette livet har jeg forstått at det ikke alltid er like lett som det ser ut til på fasaden. Men en fasade er vel noe vi skaper for å beskytte oss selv og høyst nødvendig..Jeg tror rett og slett ikke jeg hadde greid å leve «det perfekte familieliv»..

Jeg er visst skrudd sammen på en helt annen måte av en eller annen grunn. Jeg er veldig glad i min frihet selv om jeg elsker det min kjæreste Stian og jeg har sammen. Det er ingen som kan få meg til å føle de sterke euforiske følelsene som han , men samtidig er det vel ingen som kan såre meg mer heller. Det er kanskje det som er kjærlighet? Man lar seg jo ikke bli såret av noen man ikke bryr seg om eller hva? Jeg er av den oppfatning av at jeg tror vi alle har ulike forbilder avhengig av våre verdier. Selv beundrer jeg de som tør å gå sine egne veier og som jobber beinhardt for å nå sine mål uansett motgang og som ikke er redd for å si sin mening og å være seg sjæl. WOW, jeg blir rørt av sånt! Og jeg ønsker jo selv å inspirere andre mennesker til å leve i tråd med sine verdier og være den sterkeste utgaven av seg selv!

Jeg er nok litt ekstra følsom nå som jeg er på diett og konkurranseoppkjøring og nå tenker jeg litt høyt. Det synes jeg er fint. Nå for tiden tenker jeg store tanker, setter ting i perspektiv og tenker større. Jeg inne i en prestasjonsboble og dette har jeg forstått at jeg ofte er. Mulig det er derfor et vanlig familieliv ikke passer helt inn i mitt liv..? De siste 15 årene mine har jeg ofte vært i ulike prestasjonsbobler og jeg digger det!  Det er visst noe av det som driver meg og en stor del av den jeg er. Nå er det en mnd til NM i Fitness og jeg må ta avgjørelsen på om jeg skal stille nå på fredag 18.august samtidig som jeg må melde på Team LA Lifesyle utøverne våre. På vei mot et mål er det normalt å møte motgang og å tvile på veien. Jeg husker da jeg hadde gått nesten 12 timer med 20 kg på ryggen opp og ned i fjellet på 71 grader nord. Jeg stilte meg selv spørsmålet «Hva faen er det jeg driver med? Hva ER det du prøver å bevise?» Beina skalv og holdt på å klappe sammen.. Jeg måtte bare si til meg selv «Skjerp deg Lene, du klarer mer. Slutt med den sutringa di!». Og under Skal vi danse som jeg vant i 2008 grein jeg mye og hadde lyst til å gi opp. Jeg ble overtalt flere ganger til å fortsette og det er jeg veldig glad for i dag. Det skjedde mye i kulissene der som ikke kom med på tape for å si det sånn. Men jeg er urtolig takknemlig for muligheten jeg fikk og det er definitivt et av mine største øyeblikk i livet.

Jeg snakker ofte til meg selv og jobber mye med å finjustere mitt mindset for å nå målene mine. Siden jeg ofte går utenfor boksen og gjør ting som ikke er helt A4 møter jeg ofte på reaksjoner og mennesker som forsøker stikke kjepper i hjulene mine. Noen ganger kanskje jeg tar for mye plass, hva vet jeg? Jeg har hvertfall bare gode intensjoner og ønsker inspirere og bidra til at andre blir den sterkeste utgaven av seg selv og når sine mål.  Jeg ønsker å gjøre noe meningsfullt i mitt liv og jeg er nødt til å ha et større «WHY?» enn å booste mitt ego. Det å stå på scenen i Bikinifitness for eksempel er en liten del av fitness for meg. Det er få minutter og jeg har stått nok på scenen i mitt liv. Misforstå meg rett. Jeg trives med det også, men det er mer prosessen og reisen mot målet jeg virkelig digger. Det å jobbe beinhardt for å nå et mål over tid. Og når jeg nå i tillegg kan jobbe i team med en hel Bikiniarmy er det SÅ mye kulere! Når vi sammen kan jobbe hardt for så å blinge oss opp på scenen og feire med en saftig burger er det right up my ally!

Sammen er vi sterkere! UTEN TVIL!

Jeg tror vi mennesker trenger hverandre! Og jeg er så overlykkelig over å ha funnet min squad. Mine gæringer som jeg liker å kalle de.  Jeg elsker mennesker som tør å være fargerike og annerledes. Mennesker som kliner til og går all in. Jeg blir SÅ inspirert av alle i LA Lifestyle familien og føler meg priviligert over alle mine følgere som daglig gir meg positiv feedback og sier at de verdsetter den kjærligheten jeg gir og alt jeg deler. De gir meg motivasjon til å fortsette de dagene jeg opplever motgang. Samtidig som jeg også motiveres av motgang. Når jeg føler meg urettferdig behandlet får jeg nye krefter og driv. Jeg ønsker at vi mennesker burde vise mer respekt ovenfor hverandre og heie hverandre fram <3 Selv forsøker jeg hver dag og bli et bedre menneske.

 

Jeg elsker siste fasen av dietten når jeg stadig presser meg hardere og følelelsene kommer til overflaten. Det er nå jeg kjenner at jeg virkelig kan føle og det er nå jeg føler at jeg lever. Faktisk føler jeg at jeg blir mer fokusert og presterer bedre på flere andre arenaer også. Kanskje er jeg ikke den beste kjæresten, men min kjære er jo på diett han også og vi har en felles forståelse for at vi nå har fokus på målet. Så kan vi heller gjøre alt det folk mener vi går glipp av etter konkurransene. Det er jo bare for en periode. Den mestringsfølelsen , erfaringen og kunnskapen vi får ved å gjennomføre en fitnessdiett er så verdt det. Det er SÅ spennende. Så hva gjør det om vi har litt kort lunte og har noen heftige diskusjoner? Så lenge vi kan krype inntil hverandre i armkroken på kvelden og gi hverandre kjærlighet og nærhet <3

Noen mister energien og får mye humørsvingninger på diett. Mange trenger mer tid for seg selv og blir ekstra følsomme. Jeg synes det er sjarmerende når mennesker blir følsomme. Da får jeg lyst til å støtte de. Noe av det vakreste jeg vet er når noen er så rørt at de gråter. Da jeg i dag var på NIH og tok tester til forskningprosjektet jeg er med på for å øke kunnskap rundt kvinnelige fitnessutøvere forstod jeg at all min fortid med motgang gjør at jeg takler smerte bedre enn en del andre som ikke har hatt så mange utfordringer i livet. Samtidig plager det ikke meg om jeg har litt kortere lunte og at jeg kanskje til og med viser mitt temperament. Jeg ser på mitt temperament som noe positivt og jeg synes det er deilig å få det ut. Altfor ofte tidligere i livet spilte jeg en rolle som en «perfekt nikkedukke» som skulle please alle. Sorry, det er ikke meg. Jeg er et menneske med følelser som reagerer på alt som skjer rundt meg. I løpet av en uke kan jeg spille på hele følelsesregisteret. Jeg kan le masse, være temperamentsfull og bli rørt og gråte. Jeg kan kontrollere sinnet mitt og svelger da en del kameler, men noen ganger synes jeg det er godt å få det ut. Jeg er ikke perfekt og det er faktisk helt greit. Jeg er Lene Alexandra og jeg er bra nok. Jeg er stolt av den jeg er selv om jeg noen ganger gjør feil. Jeg tror det er feil vi lærer av og jeg har ingen problemer med å si unnskyld eller beklage meg om jeg har tråkka i salaten. Før kunne jeg ikke gå ut om jeg hadde ettervekst eller knekt en negl. Nå kjører jeg på og leverer. So what om jeg har en knekt negl på photoshoot. DET definerer da ikke hvem jeg er.

Mange mener jeg er så målbevisst og dedikert. Da lurer jeg i forhold til hva? Jeg gjør så godt jeg kan. Selv om jeg er bra nok kan jeg alltid gjøre det bedre og jeg er alltid sulten på å utvikle meg, vokse og å nå nye mål. Noen sier jeg alltid er så blid og positiv. Jeg er det ofte, men absolut ikke hele tiden!Det ønsker jeg ikke å leve opp til!  Jeg ønsker ikke å late som om jeg er noe jeg ikke er. Jeg verdsetter mennesker som er seg selv.

Vær deg selv og lev det livet du vil leve! Du vil uansett ikke bli likt av alle! Vi aner ikke hvor lenge vi er her på jorden, så sørg for å ta de sjansene og mulighetene som kommer din vei. Si ja og gjør deg rik på opplevelser og minner. Det er NÅ vi lever! Tør å ta noen sjanser. Hva er det verste som kan skje?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *