Hjelp, jeg er eier og leder av et selskap!

Foto: John Andresen / Makeup: Petter Randen

Fra glamourmodell til leder og eier av LA Lifestyle

I dag startet jeg dagen med en powerwalk sammen med ei av våre LA Lifestyle ambassadører som var deltager på vårt bikiniakademi og deltok i sin første fitnesskonkurranse i høst. Sara bor i samme bygård som meg og jobber som eiendomsmegler. Hun skal forelese på Bikiniakademiet til helgen. Det er så fantastisk hvordan jeg er så heldig å treffe så mange smarte hardarbeidende jenter som ønsker å bidra til vårt fellesskap slik at vi sammen blir sterkere. Jeg gleder meg veldig til å høre henne fortelle mer om boligmarkedet og dele kunnskap om hva som er viktig i forhold til kjøp, salg av bolig og eiendomsinvesteringer.

I dag gjorde jeg også et intervju om salg, markedsføring og gründerskap. Jeg fikk mange interresante spørsmål som ga meg en bevisstgjøring og fikk meg til å innse hvor langt jeg har kommet. Petter Erik Nyvoll som intervjuet meg er selv en gründer som ofte snakker om salg og som også følger antijanteloven og liker tenke stort. Det er herlig befriende å snakke med likesinnede og å kunne dele mine tanker og forhåpentlighvis kunne inspirere enda flere mennesker til å leve i tråd med sine verdier , følge drømmer og bli den sterkeste utgaven av seg selv.

Jeg får enormt mye positiv tilbakemelding for tiden på alt jeg får til og det gjør meg stolt og glad. Det har tatt meg tid å komme dit hvor jeg tør å være stolt av meg selv og samtidig bli såpass selvsikker som jeg er i dag. Jeg er stolt av å være målbevisst, hardarbeidende og å leve av å bidra til vekst i andre menneskers liv. Det å bli leder var aldri noe jeg drømte om, men noe som bare falt naturlig etterhvert siden jeg alltid har gått mine egne veier. Etterhvert var det mange som likte de verdiene jeg står for og som ønsket å følge meg.  Jeg har daglig hendvendelser fra jenter som ønsker å jobbe i LA Lifestyle og omtaler det som drømmejobben.  Lenge trodde jeg at ledere måtte ha svaret på alt og at de aldri kunne vise følelser. Selv har jeg etterhvert funnet min lederstil og det har vært spennende og lærerrikt. Jeg har definitivt måttet utfordre meg selv og være åpen for å lytte. Noen tips har jeg fått på veien da jeg gikk coaching og lederskap utdannelse og ikke minst fra de mannlige lederne og direktørene jeg har trent siden 2012. Jeg startet å lede mannlige ledere og direktører bevisst for å utfordre meg selv, vokse og å få innblikk i hva det ville si å være leder. Dette er jeg veldig glad for at jeg gjorde siden dette høyst sannsynlig er en av grunnene til at jeg har taklet det å være leder såpass bra. Jeg tror også det at jeg har vært en offentlig person i media i ca 15 år har gjort meg mer hardhudet siden jeg er vant til at folk snakker om meg og at jeg ikke alltid kan forvente å bli likt. Som leder tror jeg nok det er viktig at man ikke forventer man kan bli likt av alle til enhver tid.

Nå skal det sies at jeg er priviligert. De som jobber for meg er håndplukket utifra personlighet og verdier. Vi er derfor veldig samkjørt og driver framover mot felles mål siden vi har felles interresser. Alle som jobber i LA Lifestyle liker å jobbe hardt mot konkrete mål sammen i team og å skape gode resultater. Vi brenner for å bidra til vekst både i andres liv, men også for oss selv. Vi sørger for å holde oss oppdatert og å være i utvikling slik at vi kan levere kvalitet til våre kunder og vår LA Lifestyle familie. Vi ønsker å se mennesket og vi er opptatt av frihet og respekt for ulikheter. Vi følger antijanteliven og har nulltoleranse for mobbing. Vi har høy arbeidsmoral og har stolthet i vårt yrke. Vi bruker mye tid på jobben og derfor er samhold og tilhørighet noe vi setter høyt. Vi liker å konkurrere med hverandre innad og har skapt en vinnerkultur og heier hverandre fram. Vi tror at konkurranse og det å sette konkrete mål, mens vi heier hverandre fram skaper gode resultater.

Som leder gir jeg mye frihet og ansvar. Jeg lytter til de jeg jobber sammen med og tror ikke jeg vet og kan alt best. Noen ganger gir jeg lederansvaret til ei av de andre jeg jobber med og fungerer kun som en brikke i et spill. Jeg varierer mine roller og har ikke behov for å ha en ovenifra og ned lederstil. Samtidig er jeg ikke redd for å komme med ærlige direkte tilbakemeldinger og sørge for å ta avgjørelser slik jeg har forstått at man som leder må ta noen ganger. Det er ikke alltid avgjørelsene er like populære kanskje , men jeg forsøker hele tiden tenke hva som er best for selskapet og framtiden. Det er viktig for meg å lytte til de jeg leder og å forsøke skape trygge arbeidsplasser for jentene som jobber i LA Lifestyle. Jeg har tro på at det da er viktig at vi har fokus på å levere gode resultater for våre kunder. Om kunden er fornøyd sover jeg godt om natten.

Jeg er også opptatt av å lytte til hver enkelt person jeg leder og forsøke hjelpe de å nå sine mål. Er de jeg leder fornøyd sover jeg godt om natten.

Vel, dette var litt om lederfilosofien til en fersk leder. Jeg vet at jeg helt sikkert kommer til å få meg et par på trynet i min rolle som leder også, men jeg er ydmyk og åpen for å lære. Det må da være mulig å lære å være leder også? Hva er det verste som kan skje?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *