Det er på tide å innse at du er hardtarbeidende, målbevisst og kunnskapsrik!

Foto: Fornøyd etter 2,5 NLP, coaching og lederskap utdannelse hos Coachteam som resulterte i en tittel som DNCF sertifisert coach sammen med ca 220 andre i landet.

Hvorfor er det så vanskelig å se hvor bra du er Lene? Blir du aldri fornøyd? Dette er spørsmål mange stiller meg for tiden.. Jeg må innrømme jeg selv også lurer på hvorfor jeg alltid presser meg selv så mye også. Samtidig som jeg vet det utmerket godt selv. Jeg liker det jo og jeg presterer bedre under press. Dette har jeg jo bevist for meg selv mange ganger. Det er bare det at vi kan ikke være i prestasjonsmodus til enhver tid. Det er en grunn til at toppidrettsutøvere hviler masse. Selv om jeg er Bra Nok ligger det i mine gener og tenke at jeg alltid kan jobbe hardere og jeg er alltid sulten på å vokse og utvikle meg samt å bidra til positive endringer og vekst i andre menneskers liv.  Utfordringen blir bare når jeg ønsker at alt skal skje for raskt. For jeg er jo bare et menneske jeg også. Og det er jo gjerne den berømte balansen som er det vanskeligste. 

Helt siden jeg startet endringen min i 2008 har jeg slitt med at jeg har trodd at alle ser på meg som dum pga min tidligere image som «Boobs Lene» og jeg kan fortsatt tenke og tro at folk ser meg slik i dag selv etter 10 år. Jeg jobber med å endre dette tankesettet, men det tar visst litt tid og i mellomtiden kompenserer jeg med å jobbe dobbelt så hardt for å bli tatt på alvor.. Når jeg egentlig vet at det er meg selv jeg bør overbevise..Jeg er selvsikker, men samtidig er jeg visst min største kritiker. Født perfeksjonist som en psykolog skrev til meg en gang.. Jaja.. Jeg velger å se det positive i det og tenke at det er en av grunnene til at jeg har nådd så mange av mine mål. Hadde jeg riktignok ikke hatt evnen til å ta sjanser, gi faen og tenke at det får være bra nok ville jeg ikke ha nådd alle mine mål. For på et tidspunkt er man mødt til å «slippe det» ..

Blond bimbo Imagen var jeg selv med å bygge opp i samarbeid med Christer falck som jeg stolte 110% den gang. Jeg spilte rollen så godt at jeg selv følte jeg ble rollen etterhvert 24/7. Jeg fikk oppleve popstjernedrømmen ved å opptre på VG lista topp 20,  samt at jeg fikk plasseringer i Norge og utlandet med hiten «My boobs are okay» mens jeg også turnerte i flere andre land med opptredener og TV show. Jeg hadde den gangen som mål å bli Norges svar på Pamela Anderson og prydet FHM covere i Norge og flere andre land.

Foto: Morten Qvale: Styling: Jan Thomas

Hvorfor gjorde jeg det?

Vel, jeg hadde en barndomsdrøm jeg ønsket å realisere og jeg var villig til å gjøre alt som skulle til for å få det til. Samtidig var ikke selvfølelsen min den sterkeste og derfor gikk jeg på tvers av mine verdier og lot meg enkelt styre. Jeg hadde ikke tro på at jeg var bra nok til å stille krav og å være artist på mine premisser. Hvorfor kan du lese mer om i boken min «Bra Nok!».  Jeg fikk muligheten til å gi ut en låt som het «My boobs are okay» og det var vel egentlig puppene mine som fikk platekontrakt når jeg tenker meg om. Jeg ble aldri spurt om jeg kunne synge selv om jeg hadde sunget helt fra jeg var lita jente. Jeg sang faktisk før jeg snakket.  Jeg så ikke min verdi den tiden og opplevde et enormt tomrom inni meg. Mitt oppmerksomhetsbehov var stort og jeg var villig til å gjøre hva som helst for å få oppmerksomhet. Det var en enkel sak å be meg om å provosere og å virke dummest mulig.  Jeg visste ikke bedre og så dessuten ingen verdi i meg selv. Jeg hadde ikke tro på meg selv i det hele tatt og fryktet hva det skulle bli av meg. Jeg så egentlig ikke poenget med å være på jorden i det hele tatt. Dette skriver jeg mer om i boken min «Bra Nok!».

Etter å ha gått på tvers av mine verdier gang på gang mistet jeg meg selv. Jeg visste knapt hvem jeg var. Jeg startet å se 10 år fram i tid og innså at jeg trengte flere bein å stå på. Det var på tide å gjøre en endring. Skal vi danse ble en fin mulighet for meg til å starte min endringsprosess.

Siden 2008 har jeg jobbet hardt med å endre meg. Kanskje til og med litt for hardt til tider. Jeg gikk i terapi, leste selvhjelpsbøker, jeg forstod at jeg måtte øke min kunnskap og som flere av dere vet var det min lidenskap trening som en gang fikk meg opp av det mørket hullet. Jeg bestemte meg for at jeg aldri skulle jobbe med noe jeg ikke hadde lidenskap for og at jeg alltid skulle være min egen sjef og styre min egen arbeidstid. I 2008 deltok jeg i Grand Prix, fjernet silikonpuppene og vant Skal vi danse. Jeg utdannet meg til Personlig trener og startet jobbe på SATS. Der jobbet jeg i et halvt år før jeg innså at jeg like gjerne kunne starte for meg selv siden jeg hadde venteliste etter en dag på jobb.

Siden 2012 har jeg jobbet for meg selv som selvstendig næringsdrivende og levd av å løse andres problemer og å bidra til at andre når sine mål og har blitt en sterkere utgave av seg selv.

Jeg debuterte som forfatter med boken «Bra Nok!» i 2013.

Jeg frontet et av verdens største treningsbrands Puma i flere år før Rihanna tok over stafettpinnen.

Jeg har holdt foredrag, ledet treningsreiser og bidratt til at flere mennesker har gjennomgått positive endringer og vekst i sine liv slik at de har blitt en sterkere utgave av seg selv. Jeg har fordmidlet mitt hovedbudskap som handler om at vi mennesker har det best når vi lever i tråd med våre verdier og er oss selv akkurat som vi er på ulike arenaer over mange år. Først måtte jeg starte med å finne mitt autentiske jeg og «walk the talk» og så videreformidlet jeg mine erfaringer og kunnskapen for å bidra med å hjelpe mennesker med å gjøre endringer i sine liv.

Foto: På scenen i København hvor jeg holdt foredrag på engelsk om Rebrandingen min til nesten  1000 personer på en konferanse for mennesker som var opptatt av personlig vekst.

Foto: Treningsreise i samarbeid med Apollo til Rhodos

Foto: Treningsreise til Fuerteventura i samarbeid med Apollo

Jeg har trent og coachet alt i fra unge jenter med lav selvfølelse til å være støttespiller og sparringspartner for mannlige ledere og direktører i 40-60 årsalderen.

Vi startet LA Lifestyle AS i september 2016 og vi har nå 7 webcoacher og ei som jobber backhouse. Vi har et Bikiniakademi og webcoachingkunder over hele Norges land som er med i vår familie 🙂

Vi har arrangert Bikiniakademiet , et endringsprogram 4 ganger, vi har fått en webshop  hvor vi selger egne produkter og jeg har designet egen LA Lifestyle kolleksjon i samarbeid med We are Fit.

Jeg vant den første Bikinifitnesskonkurransen jeg deltok i da jeg fulgte nok en drøm og dro til LA og jeg fikk en 3.plass på NM i 2016.Dette ga meg muligheten til å få delta i en Olympia amateur konkurranse i Italia. Jeg ledet Team LA Lifestyle og 2 av våre utøvere havnet på landslaget

Jeg ble denne uken sertifisert DNCF coach. Nå har jeg meldt meg på Eleiko Strength coach for å øke min kunnskap enda mer og mitt fokus framover er å bli en bedre leder så jeg kan skape trygge arbeidsplasser for jentene som jobber i LA Lifestyle samt å fortsette inspirere og bidra til at andre mennesker når sine mål og blir den sterkeste utgaven av seg selv.

 

Jeg har deltatt i triathlon, løpt maraton styrkeløft og fitness

Foto:Se og hør/ Jørgen Orlin Vært igjennom en en del ganske store endring selv både fysisk og mentalt

Oslo triatlon

Foto: På vei inn mot målstreken etter å ha løpt mitt første maraton

Dette blogginnlegget er et forsøk på å vise at jeg først og fremst er et menneske som også har mine utfordringer til tider. Vi har alle perioder hvor vårt selvsnakk kanskje ikke er helt slik vi ønsker og vi oppfatter kanskje ikke helt oss selv slik andre oppfatter oss. Dette er noe vi bevisst kan jobbe med å forbedre. Nå er jeg drittlei av å gå rundt og tro at jeg er dum. I dag slutter jeg med det. Det er jo bare bullshit og det blir bare latterlig og snakke slik til meg selv. Jeg er nødt til å «walk the talk» og i LA Lifestyle snakker vi ikke oss selv ned. Vi snakker oss selv opp og fram. Vi følger Antijanteloven og jeg er stolt over endringen min, alt jeg har oppnådd og den jeg i dag har blitt!

LENE, skjerp deg! Du er ikke DUM!!! Du hadde ikke nådd alle disse målene om du ikke var smart!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *