Tusen takk alle sammen

LA Lifestyle – Freedom & courage to follow your dreams

Det er 2 dager igjen til NM. Jeg har aldri i mitt liv før deltatt i et Norgesmesterskap, men det gjør jeg altså i en alder av 35. Og ikke nok med det. Det er ikke i hvilkensomhelst sport. Bikinifitness. Wow!

Jeg kjenner jeg er emosjonell nå på under siste innspurt og må si jeg kjenner meg overveldet , rørt og enormt takknemlig over alle som har støttet og trodd på meg hele veien. Venner, bekjente, kollegaer og ukjente som kommer med hyggelige kommentarer & likes. Dere skal vite at dette betyr mye for meg og dere har virkelig motivert meg til å gi det lille ekstra.Takk for at dere bryr dere.

Det har vært en lang reise med dedikert trening  over tid hvor jeg har valgt å ofre en del sosiale happenings , deilige saftige burgere og drinker for å nå et mål. Mitt fokus har vært på å ha treningsglede og å oppleve mestring mens jeg har holdt på med noe av det jeg har stor lidenskap for. Jeg elsker trening!  Trening gir meg mening i livet og treningen gjør meg styrket til å takle livets utfordringer samt holde meg Fit & Fab så lenge jeg kan før jeg blir gammel og skrukkete. Jeg ønsker å være kroppskunstner og forme kroppen så godt det går og holde meg ung så lenge jeg kan og dette er styrketreningen og fitness perfekt for.

Jeg har tatt en dag av gangen med fokus om å yte mitt beste på teknikker, øvelser, sett og repitisjoner samt at jeg med hånden på hjertet kan si at jeg har storkost meg på hver eneste økt på veien mot målet mye grunnet at jeg satt meg et passe hårete mål, men som samtidig har vært realistiske. Jeg har vært heldig å ha gode treningspartnere og et godt team rundt meg. Jeg har vært sulten på å Samle all kunnskap, erfaring og ulike metoder jeg kan bruke for å skape resultater. Mye av grunnen til at jeg velger å stille på NM er fordi jeg ønsker mer erfaring for å bli en bedre coach og jeg har lært enormt mye og vokst masse på perioden fra jeg startet oppkjøring til min første Bikinifitnesskonkurranse i LA og til NÅ hvor jeg har ledetet team på 15 personer og NM står for tur om kun 2 dager.

Jeg liker ikke å gjøre ting halvveis og jeg gjør derfor det som skal til for å bli den sterkeste utgaven av meg selv. Det er viktig for meg å være stolt over min egen prestasjon. Først og fremst konkurrerer jeg med meg selv. I går målte jeg 8,6 i fett% og jeg har gått opp 1,6 kg i muskelmasse siden konkurransen i januar. Så når jeg står på den scenen i Oslo konserthus lørdag føler jeg meg på mange måter allerede som en vinner. Konkurrentene mine og ytre faktorer får jeg ikke gjort noe med. Den eneste jeg kan ta kontroll over er meg selv.

Vi er alle vinnere som står på den scenen for de vi har satt oss et mål, gjennomført og walk the talk! Mange snakker om det, men få gjennomfører. Jeg har enormt stor respekt for de andre utøverne som står på den scenen og jeg lar meg inspirere. Å komme inn i Fitnessbransjen har vært som å komme hjem for meg. For et herlig miljø hvor det er OK å være tidvis ekstrem og hvor folk er to the point. Takk for all den kunnskap dere deler for å gjøre andre bedre!

Det er mange jeg ønsker å takke. Jeg er så heldig og treffer så mange flotte mennesker på min reise.

Jeg ønsker å takke min beste venn og «Right hand /partner in crime Tina Hellstrøm som har motivert & inspirert meg hver eneste dag. Min assistent, promobabe og solstråle som alltid er der for meg.
Jeg vil takke Christian Egner for å ha hatt troen på meg og for at han ser meg som den jeg er. Jeg beundrer han for hans disiplin, styrke og godhet. Beinhard, men snill. Jeg har enormt respekt for denne mannen. Christian er hakket mer ekstrem enn meg og det gjør meg supermotivert. Han er mitt forbilde, treningspartner og sparringspartner. Takk for at du gjør meg bedre.

 

Takk Edmund Johansen for at du alltid redder meg i siste sekund ved å være dønn ærlig og fortelle meg at jeg har for mye fett på ræva eller forteller meg hva jeg må rette på for å posere best mulig.

Takk Harald på Haralds gym for at jeg alltid blir tatt varmt imot på gymet og at du gir meg en klem og ser meg både på gode og mindre gode dager. Jeg setter pris på dine evalueringer, din faglige ekspertise og ikke minst din integritet.

«Vi snakker ikke dritt om andre, men heier andre fram»

 

Takk til NKF som gjør det mulig å delta i NM i Bikinifitness i Norge. Takk Tone Opheim for At du gir raske konkrete, to the point svar. No bullshit!

Takk Børge Fagerli for å ha vært en god rådgiver og kvalitetssikret Team LA Lifestyle.

Takk til mitt team i LA Lifestyle Vibeke Litland, Sandra Johansson og Pia Haugseth for alt dere bidrar med. Jeg kunne aldri greid alt dette uten dere girlsa mine. ?

Takk til alle utøvere og jentene mine for deres tillit, at dere hadde tro på meg som coach og leder da jeg kastet meg ut i dette. Dere har blitt som en familie og dere inspirerer meg masse. Jeg har blitt kjempeglad i hver og en av dere❤️

Takk til mitt management Anti som tar seg av alle bookingforedpørsler og pressehenvendelser så jeg kan fokusere på det jeg gjør. Marion Celine, Marte, Lotte. You rock????

Takk til Jørgen Orlin og John Andresen for å ha tatt så mange fine bilder av meg og jentene de siste 6 månedene.

Takk Ullern Trening. Terje, Tonje, Marie og Kristian for et fantastisk arbeidsmiljø og at dere støtter meg i å stille i Bikinifitness og for flotte lokaler hvor vi kan være med Bikiniakademiet og Team LA Lifestyle.

Takk til det beste Beautyteamet:
Katrine Carlie Lashbar
Camilla Eldegard og Victoria Alvad ECO Cult/Great Lengths/Hair
Emina Mahmuljin Imageakademiet
Linn Himberg Larsen Tone Lise akademiet / Nails
Mai/Akademiklinikken og Ane Vagsvoll/Bliss for hudbehandlinger
Solvår Hegge Solpmu
Yvonne Bodyshapes – Takk for at jeg får mulighet til å designe egen kolleksjon.
Tone Rossing Next to nothing – Bikinier/ Undertøy
Vibeke Klementsen Run & Relaxe
Andre Aakermann Zenzah
Stian Expoze
Mansoor Shah Innovativ Design

Makeupartists:
Ragnhild Andersen
Dajana Tomanovic
Emina Mahmuljin

Jeg er selvfølgelig livredd for å ha glemt noen da det siste jeg ønsker er å være utakknemlig. Derfor takker jeg herved alle dere som føler dere fortjener å bli takket. Jeg lærer noe av nesten alle jeg møter og derfor er det enormt mange å takke.

Tusen takk <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *