Nå kan du laste ned Treningsprogrammet «Buttlift» i vår webshop!

promonettbutikk

Foto: Jon Andresen / Design: Innovativ Design

Jeg liker å inngå langsiktige samarbeid hvor man bygger en god relasjon basert på felles verdier og sammen skaper en magisk vinn vinn situasjon for begge parter. Derfor har jeg sluttet å takke ja til mange som tar kontakt og ønsker samarbeide med meg som kun betaler meg, ser på meg som et produkt og egentlig driter i meg. Min opplevelse er at de ser kun seg selv og sin egen vinning.

Livet er for kort. Vi trenger penger for å leve, men penger er ikke det viktigste i livet mener jeg. Jeg er opptatt av å trives på jobben, og å  ha det gøy når jeg skaper og inspirerer.

Derfor blir jeg veldig glad når jeg har samarbeidspartnere og mennesker jeg jobber med som bryr seg. Min webdesigner Mansoor Shah i Innovativ Design er et godt eksempel på dette. Jeg føler på hele kroppen at han og deres selskap virkelig vil at jeg skal lykkes. Han motiverer og inspirerer, han er i publikum på NM og feirer på bursdagsfesten etterpå samt poster stolt bildet av teamet vårt og forteller at de har gjort vår logo og webdesign. Og jeg bidrar selvfølgelig tilbake og drar i de tråder jeg kan for at han og hans selskap skal bli bedre.

Vi heier på hverandre og er lagspillere! Slik mener jeg det bør være!

Vi bør skape en heia kultur og å løfte hverandre opp og fram.

Å føle seg kjøpt og betalt er ingen god følelse.

Å føle seg verdsatt og sett som menneske derimot verdsetter jeg høyt!

Sørg for å finne de rette menneskene å samarbeide med. Da er det SÅ gøy å dra på jobb!

Endelig er nettbutikken vår oppe og går! Nå lanserer vi vårt første produkt Buttlift treningsprogram på lalifestyle.no!

Dere ønsket dere et treningsprogram for å få en sterk og spenstig bakdel og vi lyttet til dere.

 Vi i Team LA Lifestyle har jobbet sammen for å gi et unikt sammensatt program med spesifikt fokus for å gi deg et skikkelig rumpeløft!

Gå til nettbutikken vår og invester! Her finner du også mer info.

Vi gir deg verktøyet! Er du dedikert og legger ned hardt arbeid vil du få resultater! 

The stronger the gluten the better shape 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *