Føler meg raus i dag!

#ad

wearefitjohnandresen

Foto: John Andresen / Makeup: Ragnhild Andersen Hair: Maiken Halmrast / Eco cult

Det er mye takket være dere at jeg når mine mål. Dere heier meg fram og støtter meg. Nå har jeg som sagt nettopp signert en avtale med www.bodyshapes.no hvor jeg skal designe en egen kolleksjon med treningstøy. Det er jo helt vilt! Det har fortsatt ikke gått helt opp for meg.

Siden jeg er i ekstase føler jeg meg veldig raus og ønsker gi dere muligheten til å få en rabattkode: lalifestyle

Rabattkoden gir 20% på alle ordninære priser. Skriv inn koden i handlekurven. Får dere det ikke til kan dere gjennomføre kjøpet og ta kontakt med Bodyshapes så de refunderer 20% til dere.

Happy shopping babes! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *