Jeg elsker å jobbe med endringer og vekst!

 

126kgpad6mnd

126kg6manederastri

Det er helt rått å se endringen Astri Rebbeng har vært igjennom de siste 6 månedene. Men det er ikke bare det du ser som har endret seg. I LA Lifestyle er vi opptatt av å se menneske, tenke helhetlig og å sørge for at hvert enkelt menneske blir det sterkeste utgaven av seg selv og når sine mål.

Astrid har gått ned 12,6 kg under denne perioden på 6 måneder. Dette har hun gjort ved å følge en detaljert og skreddersydd diett og med et treningsprogram.

Andre positive effekter?

Astrid sine ord:
Denne reisen har gitt meg utrolig mye. Både fysisk og mentalt. Jeg har blitt glad i kroppen min og opptatt av å ta vare på den <3 Jeg har blitt sterkere mentalt og fått en indre ro. Jeg har skjønt at jeg er bra nok. Jeg har gått langt utenfor komfortsonen min, mange ganger, og jeg har lært meg å elske det! Jeg har testet selvdisiplinen min MAX med diett i 6 mnd (UTEN EN JÆVLA SPREKK!!) og jeg har fått gleden av å jobbe sammen med andre fantastiske solstråler mot et mål i 6mnd <3 Venner for livet <3

Å bli med i Team LA Lifestyle har forandret meg for alltid! Jeg gleder meg til å skape meg en aktiv og sunn hverdag med kunnskapen jeg har fått de siste 6mnd. Takk

 

Jeg er overveldet og rørt. Det å være coach og leder for Team LA Lifestyle gir meg så enormt mye mening i livet.

Ønsker du å være en del av Team LA Lifestyle kan du søke på Bikiniakademiet:

Bikiniakademiet er for deg som ønsker å bli den sterkeste utgaven av deg selv. Vi er bra nok, men vi kan alltid bli bedre! Vi pusher grenser og heier hverandre fram i team. Sammen jobber vi dedikert på vei mot et konkret mål.  Du vil få muligheten til å følge en fitnessdiett, treningsplan og lære mer om ernæring, trening og mental trening. Videre får du foredrag om blant annet Sosiale medier, økonomisk helse, lederskap, salg og kommunikasjon. Du har også muligheten til å stille i Fitness til våren og å delta på en profesjonell photoshoot med en profesjonell fotograf og makeupartist. Vi har fått inn mange søknader, men vi ønsker å finne de som virkelig ønsker å gjøre en endring i livet sitt og som er sultne på å gjøre det som skal til.

bikiniakademiet@lalifestyle.no

Ønsker du en skreddersydd Kostholdsplan og treningsprogram + oppfølging over nettet kan du sende bestilling til:

webcoaching@lalifestyle.no

Ønsker du å kjøpe et treningsprogram uten å binde deg har vi nettopp lansert webshop hvor vårt første produkt er styrkeprogrammet  «BUTTLIFT»  med fokus på å gi deg en sterk og spenstig rumpe. Følger du programmet vil det gi rumpa di et løft 🙂

Ønsker du å bestille boken min Bra Nok! kan du laste ned den allerede nå til kun 99 kroner som e bok og du leser den i løpet av få timer i kveld 🙂

Nå kan du melde deg på ny «Girlpower Treningsreise med meg» ! Siden reisen i desember ble fullbooket så raskt ( vi har åpnet for 2 ledige plasser nå) så lanserte vi en ny tur i januar 2017. Håper dere har lyst til å bli med meg på tur! 🙂

Gleder meg til å høre fra dere!

Nå får jeg stikke og fylle på vipper , drikke mer vann og å ligge med beina høyt. Team LA Lifestyle deltar jo i Bikinifitness NM i morgen! WOW!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *