Bildedryss fra Min NM Debut i Bikinifitness hvor jeg fikk Bronse

#ad

_mg_2267
_mg_2273

_mg_2279

_mg_2281

_mg_2290

_mg_2291

_mg_2363

_mg_2413

 

_mg_2313

_mg_2332

_mg_2416

_mg_2417

Det er så herlig å se bildene. I noen år slet jeg litt med lavere selvfølelse og da fikk jeg litt sceneskrekk. Fra jeg var lita var jeg veldig utadvendt og trivdes godt på scena. På disse bildene føler jeg at den lille jenta i meg har kommet tilbake og at jeg er mer selvsikker enn noensinne. Jeg har jobbet bevisst for å bli sterkere både fysisk og mentalt, så dette var virkelig godt å se. Jeg følte meg rolig og avslappet på scenen under NM i Oslo konserthus og det var skikkelig stas å kunne få pallplassering når jeg deltok i mitt aller første NM her i Norge og samtidig betyr det at jeg fikk med meg en fet pokal for bronseplassen og at jeg ble kvalifisert til å konkurrere i Nordisk mesterskap! WOW!..

Nå skal jeg en tur til coachen min og evaluere NM og ta et valg i forhold til Nordisk mesterskap. Det er om 1 uke og 5 dager i Alingsås i Sverige og det planlegges at landslaget skal reise sammen med buss dit. Da vil jeg altså få delta for Norge mot de andre Nordiske landene og det er muligheter for å kunne kvalifisere seg videre fra Nordisk til VM.

Valget må taes i kveld.. Spennnende og fristende er det så absolut..

Alle bildene er tatt av min gode Venn Jørgen Orlin

Håret er stylet av Camilla Eldegard på Eco Cult.

Løshår fra Great Lengths

 

Makeup by Ragnhild Andersen

Neglene er støpt og designet av Linn Himberg Larsen på Tone Lise akademiet

Vipper er satt på av Katrine Carlie på Lashbar

Bikinien er skreddersydd av Fitnessfashion by Wenche

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *