Overveldet, rørt og takknemlig !

#ad

dsc_0052

dsc_0047

dsc_0279

dsc_0281

dsc_0265

dsc_0053

Foto: Treningsforum / www.facebook.com/treningsforum 

Team LA Lifestyle endte opp med to 2.plasser, en 6.plass og jeg selv fikk selv kom meg opp på pallen med en 3.plass og er kvalifisert for Nordisk mesterskap. Wow! Dette er helt surrealistisk! Klyp meg i armen!

Jeg ville ALDRI opplevd alt dette uten all den fantastiske støtten jeg har fått fra både venner, familie, teamet og alle dere andre som har heiet på meg hele veien. Jeg er så rørt over alle de hyggelige meldingene jeg har fått det siste døgnet og jeg er så ubeskrivelig takknemlig for alle gratulasjoner. Desverre klarer jeg ikke å svare alle uansett hvor mye jeg skulle ønske jeg greide det. Men jeg leser hver eneste melding og tar de til meg. Screenshot har det også blitt en del av for å spare på alle de positive meldingene full av kjærlighet❤️

Dere har ALLE hatt STOR betydning for min motivasjon og styrke på hele denne reisen<3

Jeg vil gratulere alle utøverne og jentene på teamet som har kommet så ubeskrivelig langt uansett om de kom seg på scenen eller ikke. Alle har gjort store endringer og vokst fysisk og mentalt. Jeg har blitt oppriktig glad i alle<3

If You wanna go fast go alone. If You wanna go far go together????

Takk for heiarop under opptreden i går. Det gjorde at jeg ga det lille ekstra og storkoste meg på scenen. Jeg gleder meg til å se resten av gjengen som stiller til våren eller i framtiden <3

Jeg gratulerer Line Søra med en 6.plass, Kristin Kløve-Graue med en 2. plass og Martine Sagen med 2.plass. Tenk at vi var 4 stk i finalen! Helt rått!! Og alle som stilte så FABULOUS ut????

Takk Tone Opheim , nkf og ifbb for et fantastisk arrangement!

Takk til Ragnhild Ragnhild Margrethe Andersen og Camilla Camilla Kose Eggum Eldegard på Eco Cult som hjalp meg med hår og sminke <3

Takk til Wenche Berger for lekreste smykket av en bikini. Du er et vakkert menneske <3

Takk til Linn og Tone Lise Akademiet for de beste neglene

Takk til Katrine Carlie og Lashbar for fab vipper

Takk til Vibeke Litland, Tina Hellstrøm og Tonje Paulin Selnes Bjørkestøl for alt dere gjorde for oss backstage som delegater

Takk Pia Haugseth Enger Backhouse for alt du fikser for teamet

Takk til Christian Egner for den coachen og supermennesket du er

Takk Harald Haralds Gym

Takk Edmund Johansen

Takk mamma Nina B. Øien for at du heier meg fram uansett hvor mye galskap jeg finner på og alltid har latt meg være fri til å gjøre som jeg vil.

Takk til alle i LA Lifestyle familien som kom og feiret bursdagen min( på forskudd) og NM med burger på Døgnvill i går.

Jeg burde sikkert nevnt mange fler, men jeg verdsetter dere alle som bidrar. Dere er alle helt fantastiske på hver deres måte!

Takk til dere alle<3

 

Takk Rita Helen Immerstein og Joachim Pedersen Treningsforum.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *