Lets eat and lift heavy again!

#ad

LA Lifestyle – Freedom & courage to follow your dreams

Foto: John Andresen / Outfit: Bodyshapes

Som jeg skrev så fikk jeg en fet pokal og ble kvalifisert til Nordisk mesterskap hvor jeg skulle reise avgårde med landslaget og representere Norge. Ja, det var det jeg skrev. MEN det viste seg at det var skjedd en ganske kjip feil. Det papiret jeg fikk da jeg gikk av scenen etter å ha motatt min pokal for 3.plass i mitt første NM i Bikinifitness skulle jeg aldri ha fått. Det var aldri meningen at jeg skulle bli invitert med. Det ble gjort en feil. I Nordisk er det nemlig ikke Master klasser i Bikinifitness som er den klassen jeg stilte i på NM.

Når jeg får en kjip beskjed og ting ikke går helt som jeg ønsker eller som planlagt kan jeg velge å bruke energi på å sutre over det eller jeg kan velge å gjøre det beste ut av det. Veldig mange mennesker bruker tid og energi på å finne noen å legge skylden på og lar sin frustrasjon gå utover andre. Selv har jeg vært i showbiz i 15 år og det har gjort at jeg har blitt flink på å svelge kameler, omstille og å se muligheter. Det har vært mange løfter som ikke har blitt overholdt og store luftslott i løpet av min karriere. Det er svært sjelden ting får 100% etter planen og det er derfor viktig å kunne både være strukturert, men samtidig fleksibel om du skal nå dine mål. Om du kun skal gjøre ting slik det passer for DEG funker det rett og slett ikke. Stort sett er andre mennesker innblandet og de kan du ikke ta kontroll over. Det er menneskelig å feile. NKF mente jo aldri å gi meg den lappen, for så og måtte skuffe meg ved å si at jeg allikevel ikke kunne delta på Nordisk og representere Norge.

Jeg var superklar for det og jeg ville vært i min råeste form ever, men noen ganger så skjer ting for en grunn. Det ville vært supergøy å stille i flere konkurranser nå, men på søndag hvor det er en konkurranse som kalles Tyngre i Sverige har jeg lovet meg bort i selskap til noen som betyr mye for meg og er mye av grunnen til at jeg lykkes så bra med en del av tingene jeg gjør i dag og jeg er nødt til å prioritere det. Og da er det ikke flere konkurranser på en god stund. Så i samråd med min coach bestemte jeg meg for å skru opp kaloriene, spise mer og å løfte tungt igjen. JIPPI! Slettes ingen dårlig nyhet. Jeg tar heller sikte på en konkurranse lenger fram i tid, så kan jeg bruke tid på å forbedre mine svakheter og å bli sterkere.

2 av utøverne våre fra Team LA Lifestyle Kristin K Grøve og Martine Sagen er kvalifisert til Nordisk og mulig jeg blir med de som coach istedet om de har behov for meg. Det vil uansett være veldig lærerrikt og spennende selv om jeg heller da har fokus på å prestere backstage og sørge for at utøverne våre prestererer.

nmresultater

Foto: Treningsforum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *