Strive for progress not perfection

 

Vel, nå er sommerferien snart over og jeg merker at mange er gira på å sette i gang med treningen igjen. Det å se andre aktive mennesker gjør ei treningsglad jente som meg superlykkelig da jeg har ståltro på at vi får bedre livskvalitet når vi tar vare på vår egen helse både fysisk og mentalt. Alt henger sammen.  Vi er skapt for å være i bevegelse og trening gjør at vi produserer endorfiner og får mer energi. Om vi da samtidig fyller energilagrene med næringsrik og nok mat sammen med nok søvn og unngår stress vil vi skape en god grunnmur som vil gi oss ekstra power til å takle livets utfordringer. For utfordringer er jo en del av livet, så det kan vi like gjerne gjøre oss rustet for først som sist.

Når det gjelder min egen trening har jeg vel ikke skrevet så mye om den i det siste og det er kanskje fordi jeg har sluttet å trene.. Neida.. hehe.. Dere som følger meg på snap vet jo at jeg trener litt i tide og utide og at jeg er glad i å pushe mine grenser. Men den seneste tiden har jeg ikke vært superfokusert mot mine egne mål, men heller hatt fokus på progresjon og prosess framfor et spesifikt mål. Mitt fokus har vært på å utfordre meg og å oppleve mestring ved å teste en del ulike øvelser. Variasjon gjør at jeg holder min motivasjon oppe.

Fit is not a destination. It is a way of living – LA Lifestyle

tumblr_mn97zcOoCi1rjpb2vo1_500

Foto: Se adresse på bildet

Jeg føler nå at jeg har mer enn nok med å lede Team LA Lifestyle Bikinifit mot NM da det er et stort ansvar. siden det er første gangen krever det at jeg setter meg veldig inn i ting + at jeg har ansvar for mye av organiseringen rundt dette sirkuset.

still-a-way-to-go

Foto: Pinterest

Målet til Team LA Lifestyle er å inspirere flere mennesker til treningsglede og det å tørre å være seg selv. Vi følger antijanteloven og heier på mennesker som tør er seg selv

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *