My drug is to reach goals


Wow! Jeg er kanskje ikke rik, men jeg føler meg rik som har så mange fantastiske kunder som verdsetter meg. Jeg må innrømme at da jeg kastet meg utenfor komfortsonen og bestemte meg for å lede et team fram mot NM i Bikinifitness var jeg veldig nervøs siden jeg er opptatt av å prestere bra og skape gode resultater. Jeg følte et slags press og et ansvar som jeg fortsatt kjenner på.

Det handler ikke lenger om bare meg, men om noe større enn meg selv. Jeg var usikker på om jeg hadde det i meg. Det er utrolig lærerikt å lære lederskap ved å kaste seg ut i det og ta lærdom av egne erfaringer underveis og ikke minst veldig spennende. Det er jo mennesker jeg leder, så jeg merker jo utifra den type Feedback jeg får om jeg er på rett vei eller ikke. Feilfrie er jeg ikke, men jeg gjør mitt beste for å være en god leder for teamet. Under denne prosessen har jeg lært mye om mennesker og meg selv. Jeg har lært mer om hva jeg er god på og hva jeg kan bli bedre på eller delegere bort.

Jeg har hørt mye om at ledere og gründere er dårligere på å delegere fordi de ønsker å ha kontroll. Jeg liker også å ha kontroll da jeg mener dette er viktig som leder for å nå mål og å skape resultater. Men jeg mener det er viktig å se sitt team som en ressurs, inkludere, ha tillit til teamet og delegere ansvar så deltagerne i teamet får en følelse av eierskap og ikke minst en følelse av verdi. Derfor vil jeg si at jeg synes selv jeg er god på å delegere. Jeg har tro på hvert enkelt medlem i teamet. 

Dessuten føler jeg selv at jeg er dyktig på å se hvilke egenskaper mennesker har og sette sammen og «connecte» mennesker som passer sammen og kan gjøre hverandre bedre. Vi har alle noe å tilføre og å lære av hverandre. 

Vi kommer langt alene, men når vi utfyller hverandre i et team og alle jobber mot et felles mål kommer vi enda lenger! 

Jeg spilte håndball og fotball i 10 år og jeg ser nå at jeg lærte mye mer enn jeg var klar over den gangen. 

Det er fortsatt mye å lære, men alt jeg ikke kan er det faktisk mulig å lære seg. Og er det noe jeg ikke kan finnes det muligheter for å spørre de som kan mer enn meg. Jeg er ydmyk og nysgjerrig og føler meg fortsatt bra nok selv om jeg ikke vet og kan alt per dags dato. Det er som regel et googlesøk eller en telefonsamtale unna før jeg finner svar på spørsmålet. 

Som leder er jeg ofte bare en brikke i et spill som skal være et lim og sørge for at ting skjer. Kall meg gjerne Miss Fix it eller kamelonen . Gjennom mange år har jeg lurt på hva jeg er best på og tidvis har det vært frustrerende at jeg er så allsidig, men som leder føler jeg vel egentlig at det er ganske positivt. Spennende og gøy er det hvertfall akkurat nå 🙂


Foto: Pinterest 

My drug is to reach goals 🙂


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *