Følg min lidenskap for kunst, estetikk og musikk


Noen av dere har sagt dere savner denne siden av meg og det har jeg selv gjort. Jeg har en sterk lidenskap for kunst, estetikk og musikk. Det gir meg enormt mye glede å skape og det gjør meg rørt. Jeg la dette litt til siden i noen år for å ha fokus på å bygge opp min karriere som personlig trener og motivator for å hjelpe mennesker å gjøre endringer i sitt liv. Nå klarer jeg ikke lenger holde dette inni meg, jeg må få utløp for min kreative side for å leve mitt liv til det fulle. 

Dere kan følge denne reisen på min nye insta: laentertain som da vil være for spesielt interreserte. 

Foto: www.prinsessenavfrogner.no 

Makeup: Jon Lundemoen 

Hair: Pontus Judas 


Logoen til LA Lifestyle er designet av Innovativ Design

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *