Team LA Lifestyle halvveis til NM i Bikinifitness


Foto: Jørgen Orlin 

Nå er vi halvveis på vei mot NM og i dag er det samling med Team LA Lifestyle med poseringstrening, formsjekk og bikiniskapelse på Ullern Trening . Det blir litt av en prinsessedag for jentene hvor de får utløp for sin kreativitet og kan boltre seg i lekre stoffer og bling mens de skaper sin scenelook og finner sin egen stil. En skikkelig «me time» dag hvor de kan få fri fra en hektisk hverdag og kun ha fokus på å fylle energilagrene med jenteprat og fokus på seg selv. Dette er hva jeg kaller positiv egoisme som jeg også skriver om i boken min Bra Nok 

Alle bikiniutøvene er forskjellige med ulike behov. Noen synes det er lett å følge en strukturert diett og kostholdsplan mens andre synes dette er veldig krevende. Noen har for mye energi og må roes ned mens andre trenger et skikkelig spark i ræva. Enkelte kjenner at de har mye tid til å fokusere på Bikinifitness reisen mens andre har full jobb, familie og heller velger å gjøre en livsstilsendring. 

For noen har dette vært lett, mens andre har hatt noen utfordringer underveis på vei mot målet. 

1. Jeg sender INGEN ut på scenen som ikke er klare

2. Jeg sender ingen ut på scenen som ikke kan posere i høye heler 

3. Jeg sender ingen ut på scenen som ikke er mentalt i balanse og utstråler selvsikkerhet 

Og dette er fordi jeg bryr meg om jentene og ønsker at de skal føle seg trygge og ha en god opplevelse av denne opplevelsen. Bikinifitness er en idrett og ikke en scene for kun å få stå på en scene og vise seg fram. Juryen driter i dine unnskyldninger. De ser kun det resultatet du har klart å skape den dagen du står på scenen. De vurderer kun din kropp, utseende og utstråling og den som har jobbet hardest og ser best ut vinner. 

Bikinifitness er ikke for alle! 

Det er viktig at du VIL dette og gjør dette for DEG selv og ingen andre! 

Målet bør først og fremst være å vokse på denne reisen og å bli den sterkeste utgaven av deg selv. Ikke sammenlign deg med andre. Konkurrer med deg selv! 

I dag tar jeg en samtale med alle, Vi tar formsjekk og jeg pusher de  som trenger det og respekterer de som har innsett at de velger å gjøre dette som en livsstilsendring og heller heier på teamet.

Under ser dere noen før og etter bilder fra prosessen så langt etter 3 måneder. Fortsatt 3 måneder igjen og mye kan skje 🙂 


Kristin


Henriethe, Kristin, Vilde og Martine 


Tina


Astri


Anita

Jeg digger å være leder for dette teamet og har blitt veldig glad i jentene. Nå er det 3 måneder igjen og jeg gleder meg enormt til fortsettelsen. Hindringer vil det komme på vår vei. Allerede før vi startet hadde to deltagere blitt gravide og måtte trekke seg, så selv om noen ser ut til og gjøre det bra nå kan det være noen andre som er seige og tar igjen de på slutten.

Endringer er spennende og det å jobbe mot et konkret mål sammen med et team som dette er helt rått! 

Lets do This! 

Følg @teamlalifestyle på snap og insta

Diett og treningsprogram: www.lalifestyle.no 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *