Gründerkvinnen Dajana

12974495_860024687452888_5374138336946835083_n

Hva var det som gjorde at du startet ditt selskap?
Det var alltid en drøm for meg å starte for meg selv. Jeg visste bare ikke når og hvordan, men da jeg gikk på makeup skolen satte læreren min opp enkeltsmannforetak for meg slik at jeg kunne bruke dette når jeg tok på meg freelance oppdrag. Jeg tok det med meg og bygget videre på det.

Hva er dine viktigste verdier?
Mine viktigste verdier er respekt, helse, kjærlighet, glede, familie og trygge omgivelser.

Hva er din største lidenskap?
Å reise og møte andre mennesker og kulturer. Sminke og skjønnhet.

Hva gir deg energi?
Jeg får energi av å jobbe med det jeg elsker. Positive mennesker.

Hva er du best på?
Jeg føler jeg er best på jobben jeg gjør. Det å inpirere andre, skape resultater og nå målene jeg setter meg.

Hva motiverer deg?

Jeg blir veldig motivert av suksessfulle og sterke mennesker, folk som jobber hardt og tror på drømmene sine. De gir meg også en enorm energi til å gjøre mine ting.

Hvorfor lykkes du?
Fordi jeg er målrettet og tror på meg selv. Jeg gir meg aldri!  Jeg tror på meg selv og mine drømmer. Det er sjelden jeg tenker negativt og jeg prøver alltid å finne en løsning om noe ikke går slik jeg tenkte.

Hvordan sørger du for å øke kunnskap og å følge med i utviklingen?
Jeg reiser og oppdaterer meg veldig ofte både i Norge og i utlandet. Jeg søker alltid etter noe nytt og spennende jeg kan være med på som kan bidra til å øke min kunnskap.

Hva gjør deg lykkelig?
Harmoni , familie og at jeg kan jobbe med det jeg elsker.

Hva gjør at du ser på deg selv som suksessfull?
Det at jeg ser jobben min inspirerer andre, at jeg oppnår mine mål og har fornøyde kunder.

Hvordan fyller du på den daglige dosen energi?
Nok søvn, tid for meg selv på kvelden og nå et sunt kosthold.

Hva er dine treningsrutiner?
Jeg prøver å få inn treningsrutinen min og trene 3 ganger i uken + pt 1 gang i uken. Med er hektisk tidsplan er det ikke alltid det strekker til men det er utrolig viktig for meg.

Ditt beste tips for å se Fit & Fabulous ut?
Da jeg jobber med skjønnhet og sminke betyr det ikke at det er kun sminken som gjør meg fabulous. Det er viktig med et sunt kosthold, masse vann og bær. Trening og balanse i livet.

12004970_322398987930445_3847102403106221709_n

Hvordan vil du beskrive deg selv med 3 ord?
Målbevisst, Omsorgsfull og positiv

Hva serverer du helst om du får besøk?
Kaker da jeg liker å bake 🙂

Hva er din hverdagsluksus?
Friske blomster, isvann med sitron, masse bær.. helst jordbær , kanelbolle og en motiverende bok.

Hva er den største utfordringen med å være gründer?
Det å være din egen sjef kan være veldig tøft til tider da alt ansvar ligger på deg selv. Du må pushe deg selv hele tiden, jobbe hardt lange dager og ofte har jeg ikke så mye fritid siden jeg  alltid vil gi ditt beste til kundene mine.

Bærer du fortsatt på en barndomsdrøm du håper å oppfylle? Fortell!
Jeg oppfyller barndomsdrømmene mine hver eneste dag, jeg jobber med det jeg alltid har drømt om. Det er jo selvfølgelig mer jeg ønsker, men jeg er på god vei dit. Jeg drømmer om å holde kurs rundt i Scandinavia, lage mitt eget sminke produkt og jeg ønsker å skape et navn i skjønnhetsbransjen slik at jeg kan være en inspirasjon for andre.

Har du noen personer som har vært viktige for deg i din utvikling?

Min mor og samboer. Min mor har støttet meg gjennom alt og har vært en god trygghet på dårlige dager. Min samboer har lært med det å pushe videre, motivert meg på tunge dager og gitt meg masse kunnskap og lærdom da han er gründer selv.

Om du kunne velge en egenskap du kunne tenke deg å få eller å bli bedre på, hvilken ville det vært?
Skrive, jeg elsker å skrive . Jeg bruker ofte veldig lang tid på å skrive slik at det skal bli skrevet riktig og jeg får frem det jeg ønsker i et innlegg. Så dette er noe jeg ønsker å bli bedre på. Spesielt nå som jeg har startet en blogg.
Om du fikk leve livet ditt på nytt, ville du ha gjort noe annerledes?
Nei, jeg tror livet er ment slik det er, og alle valgene har ført deg der du er den dag idag.
Hva føler du er største grunnen til din suksess?
At jeg alltid presser meg selv og prøver nye ting. Jeg støtter andre også veldig mye . Jeg tørr å feile og har alltid gjort det beste jeg kan i en jobb. Jeg pusher meg til å gjøre ting jeg er redd for, som for eksempel å holde kurs foran mange mennesker. Jeg startet i det små  og nå har jeg mitt neste kurs med over 60 deltagere på Hotel Continental, noe som er veldig stort for meg.
Har du et tips til jenter som går med en grunderdrøm i magen, eller som har drømmer de ikke helt tør leve ut?
Ikke vær redd for å feile eller skille deg ut. Jobb med folk du kan stole på, ta sjanser men stol på magefølelsen. Ta med erfaringer videre.

Hvordan liker du å tilbringe din ”me time”?
Jeg er ikke så glad i å være alene , så det blir vel i armkroken til kjæresten min med en film.

Hva er ditt beste grundertips?
Vær målbevisst, følge dine drømmer og mål. Ikke bli distrahert av folk rundt deg.
Du må tro på deg selv og altid gjøre ditt beste.
Hva er bra nok for deg?
Det og alltid prøve ditt aller beste. Aldri gi opp første gang!

 

12187655_336226843214326_8555876255503128461_n

Dere kan besøke Dajana sin blogg her

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *