Jeg ga bort min tid i gave 

mmm.. sjokoladefondant 🙂

Tempura scampi og deilige miniburgers.

Geisha et eller annet het denne deilige drinken 🙂

Gårdskylling

Blir aaaaldri lei søtpotet 😉

Rå Waygu biff

Pink mojito

Private bilder fra en av mine yndlingsrestauranter www.hanami.no

Min aller beste venn på 45 hadde bursdag 25.april og hva skulle jeg gi til han som har alt? Det er vel ingen hemmelighet at jeg jobber veldig mye og er over middels aktiv på sosiale medier. Spesielt i det siste har jeg hatt det ekstremt hektisk.

Min gave var å legge igjen telefonen min hjemme og ta med min bestevenn ut på en bedre middag på Hanami. En opplevelse hvor jeg var 100% tilstede. Han lo litt, men var veldig fornøyd med gaven. Samtidig fikk jeg fri noen timer jeg også. Noen sender en blomsterbukett og «kjøper seg ut av det». Selv ønsket jeg å gi av min verdifulle tid og det var utrolig hyggelig at gaven ble så godt mottatt.

Vi hadde en fantastisk kveld på Hanami med meget god mat og service 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *