Det er noe jeg må avsløre for dere..

Jeg har de siste årene blitt bombadert med emailer fra mennesker over hele Norges land. Dere har delt deres ulike utfordringer både mentalt og fysisk. Dere har ønsket å ha meg som deres personlige trener og dere ønsker treningsprogram og dietter. Når dere tar kontakt blir jeg så utrolig rørt. Det betyr så mye for meg at dere har tillit til meg og min kunnskap. Tuuuusen takk! Jeg er overveldet!

Veien fra å ha blitt sett på som en blond bimbo til å kunne være en ressurs i andre menneskers liv og ha muligheten til å gjøre en forskjell, gir meg enormt mye mening. Dette gir meg faktisk så mye mening at jeg ikke helt klarer å beskrive det. De som står meg nær vet hvor mye dette betyr for meg siden jeg jobber så mye med min lidenskap at de dessverre ikke ser meg så mye som de kanskje skulle ønske.

Jeg hadde ingen selvfølelse og så ingen mening med livet. Hva skulle det bli av meg tenkte jeg ofte. Jeg kunne ha gitt opp, men jeg valgte å kjempe. Jeg forstod at jeg måtte ta tak i meg selv. Ingen kunne gjøre det for meg. Jeg var nødt til å endre retning og jeg måtte øke min kunnskap og utvikle meg. Jeg har dessuten vært heldig og møtt inspirerende mennesker på min vei som har gitt meg et lite spark bak når det har trengtes. Vi trenger alle et spark bak i blant!

Jeg har ingen barn, men det betyr ikke at jeg ikke er omsorgsfull. Jeg har et morsinnstinkt og jeg bryr meg om andre mennesker. Det jeg brenner for er å gjøre andre bedre. Jeg har kunnskap om fysisk og mental trening som jeg har utdannet meg innenfor og har også mye erfaring etter mange år med trening. Jeg startet å trene da jeg var 6 og spilte håndball i 10 år samtidig som jeg spilte fotball ved siden av. Da jeg var 17 år startet jeg å instruere aerobics for de voksne damene på det lokale helsesenteret i Askim.

Jeg har aldri følt at jeg har passet inn noe sted. Kall meg gjerne en outsider. Langt ifra A4 hvertfall. Jeg har lenge ønsket å skape en familie for oss som er annerledes og som er opptatt av frihet og respekt for andre mennesker. Jeg ønsket å skape vårt lille Los Angeles i Norge. Et sted uten jantelov der vi heier hverandre fram. Samtidig er jo LA initialene i navnet mitt. Lene Alexandra. Det var slik LA Lifestyle ble til. Jeg startet å skrive det på sosiale medier for noen år siden. Da visste jeg knapt hva det var selv. Men jeg hadde en drøm. Mange spurte hva LA Lifestyle var. Jeg var ikke 100 % sikker hva jeg skulle skape den gangen, men magefølelsen min sa jeg var på rett vei. Veien blir ofte til mens vi går den.

Jeg er ikke lenger alene og nå kan vi spre LA Lifestyle filosofien til så mange flere. Og vi kan bidra til vekst over hele Norge. Kjenner du at du er fortvilet over at treningen ikke går helt som den skal kan du få skreddersydd treningsprogram og diett med ukentlig oppfølging av Team LA Lifestyle!

LeneVibekeSandra

Shit, jeg har blitt leder! Dette er helt crazy! Men jeg tar utfordringen fordi dere ønsker min hjelp og jeg så ingen annen utvei enn å skape noe som kan bidra til at dere får økt livskvalitet.

Its my mission!

I want you to look and feel Fit And Fab! 🙂

WWW.LALIFESTYLE.NO

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *