Når man finner den rette..

For å kunne realisere drømmen om LA Lifestyle webcoaching slik at vi kan bidra til at dere kan både føle dere og se Fit & Fab ut måtte jeg møte en helt unik fyr og han heter Mansoor. En ung, ambisiøs mann med en like stor lidenskap for det vakre som meg. Wow!


Se på dette! Jeg er overveldet og rørt:)


Noen ganger møter man noen hvor alt bare faller helt naturlig. Det er fantastisk å jobbe med mennesker som Mansoor. Jeg føler ikke bare han er en dyktig leder som har sørget for at www.innovativdesign.no har skapt magi. Han er utrolig dyktig med mennesker.Mansoor og Innovativ Design så LA Lifestyle og meg. Derfor har de klart å skreddersy et design jeg lenge har hatt våte drømmer om!


Akkurat nå er jeg verdens lykkeligste jente! Trenger du en lekker webside designet av et team med en unik leder som ser deg kan jeg trygt anbefale Innovativ Design med Mansoor i spissen!

Wow! Jeg er rusa og trenger tid til å lande!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *